Datum rođenja određuje nas na mnoge načine. Naš horposkopski znak uvjetuje određene karakteristike koje su vidljive kod većine rođenih u istom razdoblju. Osim čitanja dnevnog horoskopa, koje nas u najmanju ruku zabavlja, horoskop nam može biti od pomoći. Zašto ste nesretni? Odgovor možda krije upravo vaš horoskopski znak.

Ovan (21.03. – 20.04.)

Ono što Ovnove čini nesretnima jest pristajanje na manje od onoga što zaslužuju. Ovnovi čine ono što misle da moraju i ne žive svoju istinu.

Bik (20.04. – 21.05.)

Osobe rođene u znaku Bika dozvoljavaju da na njihovu sreću utječu stvari koje su izvan njihove kontrole. Bitno je fokusirati se na dobro u životu i gledati pozitivnu stranu.

Blizanci (22.05. – 21.06.)

Blizanci previše značaja daju tuđem mišljenju. Umjesto da se posvete onome što oni sami misle o sebi, dopuštaju da ih mišljenje drugih čini nesretnima.

Rak (22.06. – 23.07.)

Ako poznajete osobu čiji je horoskopski znak Rak, onda znate da vole pomagati drugima. U tome nema ništa loše, sve dok ne pomažu drugima na vlastitu štetu. A to se uglavnom dogodi. Važno je prvo pobrinuti se za sebe.

Lav (24.07. – 22.08.)

Prošlost je prošlost – osobe u znaku Lava ovo najčešće zaborave. Lavovi su nesretni jer teško prihvaćaju događaje koji su završeni. Ne brinite danas o nečemu što je gotovo.

Djevica (23.08. – 22.09.)

Djevice ne izražavaju dovoljno svoje emocije. Djevicama je bitno pokazati koliko su jake i čvrste osobe. Sjetite se da niste ništa manje snažni ako pokažete emociju. Biti će vam lakše.

Vaga (23.09. – 23.10.)

Vage imaju potrebu da ih svi vole. To se uvijek pokaže kao neuspjela misija. Nemoguće je pridobiti svačije simpatije. Fokusirajte se na one ljude koji vas vole i koje volite vi.

Škorpion (24.10. – 22.11.)

Škorpione smetaju osuđivanja drugih. U redu je imate nesigurnosti i mane, to nas čini ljudima. Prihvatie se i oprostite si mane.

Strijelac (22.11. – 21.12.)

Problem kod Strijelaca jest što žive laž. Nastoje udovoljiti društvenim normama i pritom zaboravljaju ono što ih uistinu čini sretnima. Počnite živjeti svoj život.

Jarac (22.12. – 20.01.)

Jarac uvijek ima velike ideje i zamisli, ali nikako da ih započne. To ih čini nesretnima i u konačnici neproduktivnima. Nitko ne zna kako treba sve na početku. Bitno je početi, a stvari ćete riješavati u hodu.

Vodenjak (21.01. – 19.02.)

Sloboda im je najvažnija. Problem nastaje kada nekome moraju odgovarati. Nastojte si posložiti život na način da imate što više slobode.

Riba (20.02. – 20.03.)

Ribe su nesretne jer uvijek žele još. Ono što imaju ih ne zadovoljava i u stalnoj su potrazi za novim. Cijenite ono što imate.

A što ste vi po horoskopu?

Photo : Original Illustration – Stephanie DeAngelis