Jedan od omiljenih pariških brendova ima novi miris koji možete kupiti u Hrvatskoj

Spicy ružičasti papar u kombinaciji sa cvjetnim notama, irisom i cvijetom naranče, te toplom i balzamičnom tonkom ostavlja neizmjerno mekan i senzualan trag na koži, koji će vas nositi kroz proljeće i ljeto pred vama.

“Htio sam kreirati miris kao posvetu prvom BDK dućanu u Parizu, a za inspiraciju sam se poslužio interijerom – bijelim kamenom, staklom i betonom, detaljima koji su utjecali na tako prozračan parfem.”, opisuje novi 312 Saint-Honoré osnivač brenda David Benedek. ”U pozadini ovog mirisa su i cvijet naranče, kao i bijeli te jantarni mošus, zbog čega sve dobiva neodoljivo senzualnu i zavodljivu notu.”

Ovaj parfem uistinu je takav, stapa se s kožom, no opet je dovoljno dominantan da uživate u njemu cijeli dan. Prozračnost, koju Benedek spominje, čini ga idealnim za proljeće i ljeto pred nama jer neće ni sekunde ”preopteretiti” osobu koja ga nosi, no nismo sigurni i ne možemo obećati da vam neće preuzeti svaku misao.

David Benedek rođen je u Parizu i odrastao je u obitelji s kojom je cijeli život proveo u industriji parfema; obitelji koja je prva u Parizu prodavala mirise luksuznih modnih kuća još u pedesetim godinama. Tako je stekao životno znanje i iskustvo, nakon čega se i školovao na smjeru kozmetike i mirisa na Institut Francais de la Mode. A onda je 2016. godine osnovao je BDK Parfums.

312 Saint-Honoré se u gornjim notama otvara brazilskim ružičasti paprom, lišćem ružičastog papra te esencijom francuske anđelike. U njegovoj sredini su bijeli cvijet naranče, tonka i puderasti iris, dok donje note čine ambroxan, drvenaste esencije ouda s Tajlanda i topli mošusi.

”Ovo je jedan od najurbanijih parfema BDK kuće koji istovremeno ima u sebi i dašak pariškog lifestylea. Intiman je, poziva vas na povezivanje sa sobom, ali i otvoren prema svijetu oko vas. Senzualan, mineralan i mošusni parfem za sebe, možemo ga nazvati i ”skin mirisom”, opisala je 312 Saint-Honoré Alexandra Carlin iz BDK Parfums.

Delikatni, zavodljiv, svjež i drvenasti. Još jedan u nizu BDK mirisa koji ćete prigrliti i obožavati od prvog momenta, isprobajte u LAB showroomu na već poznatoj adresi, Dežmanovoj 2.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0