Predstavljen je revolucionaran električni Mercedes-Benz G-Wagon

Mercedes-Benz je nedavno predstavio svoj prvi električni G-Wagon, model G 580, na događaju koji je održan u Beverly Hillsu. Ovaj događaj nije bio obično lansiranje vozila – bio je to pravi spektakl koji je kombinirao luksuz, tehnologiju i zabavu, pretvarajući ga u praznik za oči i dušu. Poznati reper Travis Scott oduševio je publiku svojim nastupom na jezeru Franklin Canyon Park, gdje je izveo svoje hitove na posebno izgrađenom pristaništu iznad vode, dok je ispod njega bila parkirana nova električna G-klasa.

@mercedesbenz

Ovaj događaj je bio prava manifestacija inovacija i stila koji Mercedes-Benz želi promovirati s ovim novim modelom.

@mercedesbenz

U svijetu automobila, lansiranje prvog električnog G-Wagona predstavlja značajan trenutak ne samo za ovu prestižnu marku, već i za cijelu industriju električnih vozila. Mercedes-Benz G 580 s EQ tehnologijom osnaživanja energije predstavlja vrhunac njihove sposobnosti kombiniranja tradicionalnog dizajna s naprednom tehnologijom, što se već godinama ogleda u S-klasi.

@mercedesbenz
@mercedesbenz

Električni G-Wagon nije samo pokazatelj napretka u performansama i estetici, već i simbol luksuza s početnom cijenom od 152 tisuća američkih dolara, dok su luksuznije varijante cijenjene i do 350 tisuća dolara. Dostupnost ovog modela očekuje se u drugoj polovici godine, čineći ga jednim od najiščekivanijih električnih vozila na tržištu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

Mercedes-Benz je također istaknuo svoju suradnju s modnom industrijom, spominjući prošlogodišnju reinterpretaciju G-klase s “puffer” kotačima u suradnji s Monclerom. Suradnje s dizajnerima poput Virgila Abloha, Herona Prestona i Proenze Schouler naglašavaju kako automobilska kuća pridaje važnost sinergiji između modne kreativnosti i umijeća stvaranja automobila.

@milliehannahhh
@mercedesbenz

Dodatno pojačavajući svoju prisutnost u celebrity svijetu, Mercedes-Benz se može pohvaliti i suradnjom s Kendall Jenner, koja je na svom Instagram profilu podijelila atraktivan video. Njena uloga kao ambasadorice dodatno pojačava povezanost između visoke mode i luksuznih automobila, naglašavajući kako Mercedes-Benz nije samo proizvođač automobila, već brand koji oblikuje suvremene trendove kroz svoje proizvode i suradnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

@harpersbazaar

KendallJenner, TravisBennett, #SelmaBlair and more stepped out in LA to celebrate MercedesBenz’s new electric G-Class.

♬ original sound – Harper’s BAZAAR

Bez sumnje, električni Mercedes G-Wagon je vozilo koje ne samo da postavlja nove standarde u performansama i estetici, već i pokazuje budućnost terenske vožnje u električnoj eri. Uz svoje impresivne tehničke karakteristike i neodoljiv dizajn, predstavlja vrhunac automobilske industrije koji će privući pažnju ljubitelja automobila širom svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0