Dora Body Studio x MagMe trening za gubljenje potkožnog masnog tkiva

Pojačavamo intenzitet i težinu naših online treninga pilates flowa Dora Body Studio x MagMe koje je za nas osmislila Dorotea Kraljević, pilates i fitness instruktorica te vlasnica studija jer, ako vježbate s nama od početka, sada ste već u dobroj formi. Video treninzi osmišljeni su tako da nam pomognu u cilju postizanja utegnutog tijela te da ojačamo core i imamo bolju posturu, a uz to ćemo se obračunati s negativnim posljedicama sjedilačkog načina života i rada od kuće (čitaj: na kauču) te sagorijevati kalorije. Poanta video treninga je najprije zdravlje, s fokusom na zdravlje leđa, ali i da se kroz pilates flow opustite i osjećate bolje u svojem tijelu, jer ako redovito pratite naše treninge, rezultati su zagarantirani.

I ovaj će trening biti nastavak na prošle, što se tiče vježbi koje izvodimo, ali je Kraljević već na početku najavila da će biti žestok jer – spremni smo za to. Ako imate bilo kakvih pitanja vezana uz Dora Body Studio x MagMe treninge ili želite dodatno trenirati, našoj se omiljenoj pilates i fitness instruktorici možete obratiti putem Instagram profila ili web stranice te rezervirati termin za dodatnu tjelovježbu i nadogradnju.

Do sad smo naučili pravilno izvoditi vježbe, što primjenjujemo u svakom treningu, radili smo na jačanju corea te gluteusima, posvetili se izdržljivosti i tricepsu, a prošli put smo, u sklopu sedmog po redu video treninga, vježbali u serijama kako bismo postigli maksimalan efekt.

Dorotea Kraljević

Ovog puta radimo aktivno-pasivan pilates koji je idealan za gubljenje potkožnog masnog tkiva i to po novom konceptu – izvodit ćemo šest vježbi u jednom krugu, od kojih je dio aktivan, sa skokovima, dok je ostatak pasivan. Onima kojima su skokovi preintenzivan dio treninga, savjetujemo da ih izbace iz vježbe te je izvode bez skokova.

Osim toga tijekom pilates flow treninga radit ćemo i na stabilizaciji trupa, jačanju corea, stabilizaciji ramenog zgloba te jačanju ramena i ruku, i to kroz vježbe koje smo već naučili (pravilno) izvoditi, ali na malo drugačiji način. Očekuju vas čučnjak skok, iskoraci, vaga, skokovi u visokom planku te u bočnim plankovima… Pa, krenimo!

Idući, deveti po redu pilates flow trening je na rasporedu u utorak 26.01u 18 sati na portalu MagMe.

Fotografije: Denis Butorac

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0