Dora Body Studio x MagMe intenzivan trening za maksimalan efekt

Pojačavamo intenzitet i težinu naših online treninga pilates flowa Dora Body Studio x MagMe koje je za nas osmislila Dorotea Kraljević, pilates i fitness instruktorica te vlasnica studija jer, ako vježbate s nama od početka, sada ste već u dobroj formi. Video treninzi osmišljeni su tako da nam pomognu u cilju postizanja utegnutog tijela te da ojačamo core i imamo bolju posturu, a uz to ćemo se obračunati s negativnim posljedicama sjedilačkog načina života i rada od kuće (čitaj: na kauču) te sagorijevati kalorije. Poanta video treninga je najprije zdravlje, s fokusom na zdravlje leđa, ali i da se kroz pilates flow opustite i osjećate bolje u svojem tijelu, jer ako redovito pratite naše treninge, rezultati su zagarantirani.

I ovaj će trening biti nastavak na prošle, što se tiče vježbi koje izvodimo, ali je Kraljević već na početku najavila da će biti žestok jer – spremni smo za to. Ako imate bilo kakvih pitanja vezana uz Dora Body Studio x MagMe treninge ili želite dodatno trenirati, našoj se omiljenoj pilates i fitness instruktorici možete obratiti putem Instagram profila ili web stranice te rezervirati termin za dodatnu tjelovježbu i nadogradnju.

Do sad smo naučili pravilno izvoditi vježbe, što primjenjujemo u svakom treningu, radili smo na jačanju corea te gluteusima, posvetili se izdržljivosti i tricepsu, a danas ćemo, u sklopu sedmog po redu video treninga, vježbati u serijama.

Dorotea Kraljević

Najprije počinjemo sa zagrijavanjem, u dobrom smo poznatom raskoraku s punim stopalima na podu te izvodimo hip hinch i čučnjeve. Slijedi početak treninga u kojem ćemo raditi četiri vježbe u seriji, najprije na desnu stranu, a potom i na lijevu. To znači da ćemo ponoviti desni iskorak osam puta, nakon čega slijede četiri sekunde iskoraka, a isto vrijedi i za visoki desni bočni plank te donji bočni plank, nakon čega ćemo sve ponoviti na lijevoj strani.

Ako vam se to čini naporno ili jednostavno mislite da niste spremni na takav intenzitet vježbanja, plankove si uvijek možete olakšati tako da ih izvodite s koljena. Za kraj radimo osam komada kratkih čučnjeva s izdržajem od četiri sekunde te potom ulazimo u visoki plank te osam puta koljenima dotičemo pod. Uz sve ranije na što morate paziti, a što se tiče posture tijela prilikom izvođenja vježbi, Kraljević posebno napominje da se posljednja vježba ne smije izvoditi iz tijela već stražnjica mora ostati u zraku kako bi vježba bila efektivna.

Idući, osmi pilates flow trening je na rasporedu u utorak 19.01u 18 sati na portalu MagMe.

Fotografije: Denis Butorac

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0