Little Liffner

30 najljepših modela velikih torbi iz aktualnih high street i dizajnerskih kolekcija

Već su prije ljeta modne kuće kao što su Saint Laurent i The Row udarile ritam sa svojim modnim dodacima, a ostali su ga počeli slijediti. Riječ je o velikim torbama koje su apsolutno posvuda – u svojim kolekcijama nude ih high street marke, brendovi srednje kategorije i gotovo sve modne kuće. U skladu je to s funkcionalnošću koja je u svijetu mode postala bitna u protekle dvije godine, kada su mikro torbice pale u zaborav.

Rosie Huntington-Whiteley

Od jednog ekstrema otišli smo ove sezone u potpuno drugačiji jer torbe koje se trenutačno nalaze it listama mahom su one predimenzionirane, u koje vam stane ne samo sve za jedan dan, nego možda čak i za tjedan. To su, dakle, modeli u koje se možete pouzdati od jutra do mraka, dok idete na posao, trening, shopping i obavljanje zadataka po gradu, a pritom ne morate žrtvovati stylish izgled.

Claire Rose Cliteur

Što veće, to bolje, moto je kojeg su se dizajneri držali kad su torbe za jesen 2022. godine u pitanju, no umjesto klasičnih tote modela ponudom dominiraju torbe neobičnih oblika i one sa zanimljivim detaljima – baš zato da bi jedan svakodnevan, praktični modni dodatak postao poseban.

Yuzefi

Brend Little Liffner kreirao je torbu Tulip s valovitim gornjim dijelom koja djeluje poput mini umjetničkog djela, dok se Yuzefi Mochi model ističe kožnatim trakicama vezanim u čvorove. Njujorška marka omiljena minimalisticama Khaite poigrala se, pak, klasičnom tote torbom kojoj je dno zamijenijeno s onim okruglim što je utjecalo na atraktivnu siluetu torbe.

Polene Paris

Modeli skandi brendova Arket i Boyy ističu se predimenzioniranim ukrasnim kopčama, dok su modne marke DeMellier i Polène Paris predstavile velike torbe kojima se izgled može mijenjati po željama i potrebama onih koje ih nose.

Mango

Najklasičnije modele pronaći ćete u ponudi brenda COS, a ako tražite nešto zaista elegantno, bacite pogled na torbu s efektom krokodilske kože koju je predstavila španjolska marka Mango – model djeluje iznimno otmjeno. Izbora je u neutralnim nijansama zaista pregršt, a možete odabrati i boju crvenog vina ili, pak, tamnozelenu torbu, ako vam se uklapaju u garderobu.

U nastavku otkrijte neke od nama najljepših modela velikih torbi iz aktualne ponude high street i dizajnerskih brendova.

Zara
Zara
Zara
Arket
Arket
Arket
Acne Studios (MyTheresa)
Zara
Bottega Veneta
Boyy
COS
COS
COS
Khaite (MyTheresa)
Khaite (MyTheresa)
Jil Sander (MyTheresa)
DeMellier
DeMellier
Max Mara (MyTheresa)
Massimo Dutti
Mango
Saint Laurent (MyTheresa)
Saint Laurent (MyTheresa)
The Row
Yuzefi
Yuzefi
Little Liffner (Zalando)
Little Liffner (Zalando)
By Malene Birger (Zalando)
Kazar Studio (Zalando)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Zalando, Zara, Mango, Massimo Dutti, Cos, Arket, Instagram, Boyy

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0