MagMe Pick: DeMellier New York Midi torbica

Kada biste spojili estetiku “starog Celinea” i Hermèsa dobili biste model torbe New York Midi s potpisom londonskog brenda DeMellier. Za oko su nam zapele prije nekoliko mjeseci na Instagramu, a bili smo uvjereni kako je riječ o dizajnerskom modelu s cijenom od nekoliko tisuća eura – svaki detalj na ovoj torbi je na mjestu, koža izgleda kvalitetno, a izrada je perfektna. Naše oduševljenje je bilo još veće kada smo otkrili cijenu koja se kreće oko 500 eura (izuzev modela s efektom krokodilske kože), a i da su upravo u ponudu stigle i nove boje.

DeMellier New York Midi torbica srednje je veličine, savršene za sve što vam je potrebno tijekom dana, a nije ni prevelika silueta da ćete s njom izgledati čudno ako ćete je nositi navečer – jednostavno rečeno, ovo će vam postati go-to torba. Elegantan model – koji je dostupan u većoj i mini veličini – inspiriran je užurbanim njujorškim lifestyleom i arhitekturom tog grada. Moderna, ali ujedno i sofisticirana silueta ovog brenda osigurava mu dugovječnost, a remenčić i zlatna kopča te mekana, teksturirana koža daju ovoj torbi dozu luksuza.

Iako pomalo neobičnog oblika, ova se torba može prilagođavati pomoću magnetića skrivenih u trokutastim dijelovima torbe te možete stvoriti i bucket model, iako ga influcenrice poput Annemiek Kessel, Caroline Blomst i Felicije Wedin preferiraju nositi u originalnom obliku. Osim toga, torbica je, uz dvije ručke, opremljena i dugačkim remenom prilagodljive dužine pa se može nositi i na ramenu.

Izrazito stylish model izrađen je od kvalitetne kože u Španjolskoj, a osim zbog izgleda obožavan je i zbog praktičnosti – u New York Midi model stanu baš sve esencijalne stvari za “preživjeti” dan, a prostrana unutrašnjost može se zatvoriti skrivenim magnetom da izbjegnete radoznale poglede na sadržaj svoje torbice.

Model je dostupan u devet boja izrađenih od meke kože – boji maslaca, kadulje, karamele, čokolade, limete, masline te crnoj, prljavobijeloj i bež nijansi, dok se u kroko varijati može kupiti samo u crnoj boji. Cijena modela na službenoj stranici londonskog brenda iznosi 3758 kuna (cijena kroko verzija iznosi 4043 kune), a svojoj torbici možete dodati i monogram prilikom naručivanja, i to posve besplatno te je tako učiniti posebnom.

IMG_3613IMG_3614IMG_3621IMG_3616IMG_3620IMG_3615IMG_3617IMG_3618IMG_3619IMG_3622

Ovo je jedan od modela koji ćete zaista moći nositi vječno, a zbog velikog broja boja i prilagoditi svojem stilu. U nastavku otkrijte kako DeMellier New York Midi torbicu nose neke od modnih influencerica.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0