Little Liffner – nova it torba koju želimo!

Već 10 godina je brend Little Liffner simbol za skandinavski dizajn i talijansku kvalitetu, a sa svakim novim modelom torbice osvaja sve veći broj poklonika. Brend je najprije bio najbolje čuvana tajna modnih insajderica, a zahvaljujući street style fotografijama i društvenim mrežama, marka koja se vodi onom “manje je više” postala je sinonim za stil. Njihove torbice sada nosi i američka manekenka Hailey Bieber, a ovih dana je predstavljena i nova kolekcija.

S obzirom na to da svi modni trendovi upućuju na to da je vladavina mikro torbica gotova, a da će tote modeli ponovno zavladati, ne čudi da nam je za oko zapela Little Liffner Open Tulip Large torbica u koju stane baš sve što vam trebali (a i ne treba) za svaki dan. Osim toga, torba djeluje poput mini umjetničkog djela pa će oplemeniti svaki outfit.

Kao i sve ostale, i ovaj je model Little Liffner torbice izrađen od glatke i mekane teleće kože u Italiji, s podstavom od platna, a dostupan je u smeđoj, crnoj, bijeloj i nude nijansi. Osim što ima kratke ručke, ova rafinirana i prostrana torba ima i duži kožnati remen koji se može skinuti i stavljati te se model može nositi i preko ramena.

Dizajn torbice inspiriran je minimalističkim skulpturama i organskim oblicima koji se mogu naći u prirodi, kombinira funkcionalnost s oblim linijama i tako stvara idealnu torbu za sofisticiran svakodnevni look. U Little Liffner Open Tulip Large torbicu stanu laptop, rokovnik, kozmetička torbica, ključevi i pametni telefon te sve druge sitnice koje su vam potrebne za “preživljavanje” dana.

open-tulip-tote-large-chestnut-988604_1024x1024open-tulip-tote-large-beige-357797_1024x1024open-tulip-tote-large-black-white-stitching-392423_1024x1024open-tulip-tote-large-taupe-474913_1024x1024

Ova it torba dostupna je za kupnju putem službene stranice skandinavskog brenda, a modeli u smeđoj, bijeloj i crnoj torbi dostupni su za kupnju putem Zalanda po cijeni od 3939 kuna.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Little Liffner

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0