MagMe Pick: Yuzefi Mochi torba

Uvijek smo u potrazi za dobrom i zanimljivom torbom, a ovog puta smo je pronašle u kolekciji londonskog brenda Yuzefi. Model torbe Mochi jedan je od njihovih najpopularnijih, a to dokazuje i činjenica da za neke veličine i boje postoji lista čekanja.

Inspirirana svijetom interijera, osnivačica brenda i dizajnerica, Nasa Yousefi sada je već slavna po svojim dekonstruiranim torbicama i eksperimentalnom, modernističkom pristupu dizajnu. Yuzefi se diči pomnom izradom torbi korištenjem zanatskih tehnika, a baza brenda nalazi se u Londonu.

Odmah prepoznatljiv Yuzefi stil postao je senzacija na društvenim mrežama, a torbe su podjednako zanimljive glumicama i influencericama. Prepoznatljivi vizualni DNA brenda rezultat je opsežnog iskustva u industriji i fascinacije između materijala, oblika i funkcije predmeta osnivačice brenda.

Mochi model dolazi u nekoliko veličina i boja, a ona u Large veličini i bež boji, posebno nam je zapela za oko! Očito nismo jedini, jer je upravo taj model stalno rasprodan te je jedino moguće predbilježiti se za kupnju. Strukturirana silueta u obliku trapeza čini bazu, dok je “vezana” kožnim trakama s obje strane koje je moguće prilagođavati. Torba je ručno napravljena od mekane kože, a ovaj it model se izrađuje u Španjolskoj.

Osim u bež boji, Mochi je dostupan i u plavoj, narančastoj, crnoj, bijeloj i smeđoj i u maloj, standardnoj i Large veličini. Yuzefi Mochi tobu moguće je naručiti putem Farfetcha ili službene stranice brenda, ali i putem Zalanda, za sada samo u crnoj boji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram @yuzefi, Farfetch, Yuzefi

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0