Sve je počelo prije više od pedeset godina kada je troje prijatelja odlučilo ujediniti svoje kreativne sklonosti te proizvesti nešto za što danas zna cijeli svijet. Iako su se Knox-Leet, Yves Coueslant i Christiane Gautro prvo orijentiralli na nešto posve drugo, nedugo nakon afirmiranja na sceni, središte njihova kreiranja postale su mirisne svijeće.

dip7

Danas postoji više od pedeset različitih vrsta mirisnih Diptyque svijeća na tržištu, a to ni dalje nije niti približno sve što vam ovaj brend može ponuditi. U njihovim kolekcijama možete naći parfeme i toaletne vodice, parfeme za vaš interijer, ali i proizvode za njegu tijela.

dip9

Modus Design shop trgovina je u kojoj možete nabaviti Diptyque svijeće te se upoznati s pričom koja stoji iza ovoga brenda. Naime, svijeće su zapravo pretočena iskustva i znanja s neobičnih putovanja već spomenute trojke s početka naše priče. Iz tog razloga svijeće postaju zanimljiva inspiracija, ali i poseban dio vašega doma.

dip8

Uzvišeni spoj olfaktornog i vizualnog svake mirisne vodice i svake svijeće izaziva poštovanje, ali i ozbiljnu ovisnost. Svaki novi miris neki je novi jak doživljaj i iskustvo, istovremeno kompleksno i jednostavno. Diptyque svijeća moćna je i samouvjerena, a ipak stišano prisutna“ – Modus Design.

dip5

S obzirom da se nerijetko za Diptyque svijeće kaže kako sadržavaju određenu plemenitu notu, ne čudi da su upravo one dio stalnog Modusova postava. Ove sezone Modus preporučuje osvježenje u obliku svijeće Rosa viola, a također najavljuju i posve novi Eau De Sens koji će biti predstavljen 1. ožujka. Zanima li vas više o ovim svijećama, slobodno posjetite Modus Design Shop.

dip6