Diptyque lansirao prvu kolekciju refillable mirisnih svijeća!

Svijeće francuskog brenda Diptyque nešto su što u svojem domu imaju zagriženi ljubitelji interijera, dizajna i arhitekture, ali i fantastičnih mirisa. Osim s aromama, osvajaju i minimalističkim crno-bijelim dizajnom etikete te zbog toga krase coffee stoliće prekrasno uređenih interijera diljem svijeta. Sama je ambalaža Diptyque mirisnih svijeća toliko privlačna da je Pinterest prepun ideja kako je staklenu posudicu iskoristiti i kad sagorite svijeću do kraja. Upravo je možda taj DIY obožavatelja brenda bio poticaj za lansiranje kolekcije mirisnih svijeća koja se može ponovno puniti.

Les Mondes de Diptyque je kolekcija od pet mirisnih svijeća koje su, po prvi put u povijesti ove kuće, refillable. Lansirano je pet različitih mirisnih priča o kojih je svaka upakirana u staklenu posudicu drugačije boje. Kao i obično, svijeće djeluju poput mini umjetničkih djela s obzirom na izgled posudice s poklopcem, a mislilo se i na druge detalje kao što su šibice koje su pakirane u kutijicama koje bojom prate određeni model svijeće.

Svaka od svijeća pod nazivom “Valley of Time”, “Nymphaeum of Wonders”, “Moss Temple”, “Golden Lands” i “Forest Dreams”, inspirirana je prirodom i kulturom nerazvikanih, ali izvanrednih mjesta diljem svijeta. Zapalite svijeću i njezin miris će vas transportirati na putovanje diljem svijeta – to je obećanje koje nude prve ponovno punjive svijeće ovog brenda.

Miris “Moss Temple” ističe se notama mahovine, matche i esencije cedra te je iznimno osvježavajuć, “Nymphaeum of Wonders” sastoji se od aroma narančinog cvijeta, jasmina i irisa, “Valley of Time” ističe se akordom bijelog čaja, absolutom matéa i absolutom jasmina, svijeća “Forest Dreams” miriši na ylang-ylang, jasmin i vaniliju, dok “Golden Lands” ima miris apsolut pšeničnih mekinja, esenciju crvenog cedra i aromu spaljene zemlje.

Inspiraciju za izgled svijeća pronašli su u ovalnom logu francuske kuće, sve su staklene posude izrađene u Europi, a za njihov je dizajn zaslužna Cristina Celestino. Uz mirisne svijeću, s sklopu kolekcije se, naravno, mogu kupiti i refillovi, kao i škarice za fitilj te zvono za gašenje svijeće.

 

Mirisne svijeće iz kolekcije Les Mondes de Diptyque dostupne su za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 220 eura, refill stoji 95 eura dok se škarice mogu kupiti za 45 eura, a zvono za gašenje svijeće 35 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Diptyque, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0