Diptyque predstavio novi parfem koji miriše na – čistoću!

Uvijek smo u potrazi za mirisima koji evociraju čistoću i ponekad je upravo takve najteže pronaći. No, francuski brend Diptyque predstavio je novu toaletnu vodu L’Eau Papier, koja s drvenastim notama, miriše na čistoću. Riječ je o suptilnom mirisu s notama bijelog mošusa i mimoze koji predstavlja novitet francuske parfemske niche kuće.

Diptyque L’Eau Papier prvi je parfem koji je ovaj brend predstavio u posljednje dvije godine, a ova je mirisna kreacija inspirirana umjetničkim djelima koje nastaju na papiru. Note bijelog mošusa otpuštaju se i mijenjaju s nošenjem, a na svakoj koži mogu mirisati drugačije te ih iz brenda uspoređuju s tintom koja se upija u papir pri dodiru s njim i poprima drugačije oblike.

Note mimoze iz Grassea su tu kako bi napravile kontrast drvenastom mirisu te da bi mu dale svježinu i slatkoću koji taj cvjetni sastojak nosi. U Diptyque L’Eau Papier toaletnoj vodi, bijeli mošus delikatno je nadopunjen akordom rižine pare, evocirajući papir. Na pozadini bočice nalazi se i mini umjetničko djelo, pa će ovaj miris biti idealan izbor i za poklon.

Lagana, svježa kreacija koja podsjeća na miris čistoće, zasigurno će se svidjeti mnogima koji vole takav tip parfema. Miris je dostupan na službenoj Diptyque stranici – za 50 mililitara morat ćete izdvojiti 98 eura, a za 100 mililitara 138 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Diptyque

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0