Novo limitirano izdanje Diptyque svijeće miriše na jesen

Koji vas miris asocira na jesen? Nekima su to miris pečenih kestena koji se širi gradom, dok mnogi jesen povezuju uz – bundevu. Pariški brend mirisa Diptyque upravo se odlučio za potonji miris i od njega napravio limitiranu kolekciju mirisnih svijeća Citrouille, koja će biti dostupna za kupnju samo do kraja studenog.

Kako bi proslavio jesen sa stilom, brend Diptyque je kreirao mirisnu svijeću od bundeve Citrouille koja je inspirirana povrtnjakom, a miris bundeve je upotpunjen primamljivim začinskim notama. Kada gori, svijeća podsjeća na miris koji se širi iz kuhinje prilikom izrade pite od bundeve s dodatkom delikatnog mirisa kestena.

Kombinacija mirisa bundeve, kestene i začina spaja najbolje od jeseni, mirise i okuse plodova te sezone s emocijama koje vežemo za to razdoblje tijekom kojeg više vremena provodimo kod kuće, u druženju s obitelji i prijateljima. Ovaj će miris dom ispuniti toplinom pa je idealan za cozy jesenske dane provedene doma.

View this post on Instagram

A post shared by diptyque (@diptyque)

Limitirana edicija svijeće koja miriše na jesen, u verziji od 190 grama, dostupna je za kupnju putem službene stranice francuskog brenda mirisa, po cijeni od 56 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Diptyque

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0