Zašto pročitati knjigu Vibracija uspjeha

Sve nas s vremena na vrijeme muče brige kojih se ne možemo riješiti, bilo da se radi o poslu koji nam se ne sviđa, nezdravoj vezi, lošoj financijskoj situaciji, ili toksičnim odnosima s prijateljima. Ponekad se čini da je situacija u kojoj smo se našli teška ili čak nerješiva te da ništa ne ovisi o nama, no to u 99% slučajeva ne mora biti tako. A na nama samima je da to promijenimo.

Ne znate kako? Vjerujemo, no zato donosimo knjigu koja bi vam mogla pomoći da lakše dođete do odgovora. Čak i kada nemate neki očiti problem, možete raditi na sebi i tome kako da postignete veći uspjeh. Na svakom planu svog života. Čini li vam se nestvarno, pročitajte knjigu Vibracija uspjeha, autorice Ive Belé, poslovne savjetnice uspješnih tvrtki.

Ne samo da ovom knjigom možete naučiti kako prebroditi mnoge probleme, koji naizgled nisu u našoj moći, već vam i govori kako da ostvarite značajne uspjehe na privatnom, ali i na poslovnom planu.

Glavna teza knjige jest da je najvažniji korak za totalni preokret u životu preuzeti odgovornost za svoje postupke i svoj život. Jer kako kaže autorica, kada preuzmemo odgovornost, kreiramo vlastiti uspjeh.

Nisu krivi naši šefovi za to ako nam daju previše posla, cure/dečki ako nam je veza loša, ili prijatelji koji se s nama odnose loše – za to sve smo krivi sami jer smo dopustili da se to dogodi. Zato zamjeranje svim tim osobama nema smisla. Potrebno je ne pustiti da takva negativna energija nama prevlada, već je otpustiti. Zašto? Jer način na koji promatramo stvarnost zapravo stvaramo svoju stvarnost, a način na koji tumačimo naš život presudan je za naše zadovoljstvo. Treba zapamtiti – „nitko nije odgovoran za naš život osim nas samih“.

Jedno što morate i možete mijenjati da bi se loši odnosi oko vas promijenili jest vaša reakcija. A jednom kada u konflikt krenete shvaćajući da ishod situacije ovisi isključivo o vašim reakcijama, shvatit ćete da u potpunosti možete kontrolirati svoje odnose. Ovo se primjenjuje na sve, o kome god se radilo, vašim šefovima, boljim/nekima gorim polovicama, obitelji ili prijateljima.

Da bi vam bilo jasnije kako ovo sve spojiti u jednu smislenu cjelinu, i kako doći do promjene stava, vibracije ili svojih reakcija, svakako preporučamo ovo lagano štivo nakon kojeg će vam se sve činiti kristalno jasno. Uz to, knjiga je podijeljena po poglavljima, a nakon svakog poglavlja nalazi se nekoliko krucijalnih poruka. Jednom kada pročitate knjigu, svakih nekoliko dana kada „skrenete s tračnica“, dovoljno je da pročitate tih nekoliko poruka i vratite se na pravi trag. To je ono što mnogim knjigama za autogeni trening nedostaje – mogućnost da ih se lako ponovi i kada prođe vremena od čitanja knjige, a mi se vratimo na stare navike i svakodnevicu.

U svakom slučaju, preporučamo!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0