Uživanje u mjehurićima bez alkohola? Otkrijte Cidrani Sparkling!

Cidrani Sparkling Cranberry bezalkoholna je alternativa pjenušcu obogaćena matičnim sokom brusnice i postbioticima te čini izvrstan izbor za sve one koji ne žele ili ne mogu piti alkohol, a Novu godinu žele dočekati uz čašu mjehurića!

“Bezalkoholna pića” ili pića sa smanjenim udjelom alkohola, vrlo su popularna u Skandinaviji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Često se rade na način da se kemijskim procesima smanjuje udio alkohola, ali hrvatski startup Cidrani tom je tržištu pristupili iz drugog kuta – kreirali su proizvod na bazi njihovog jabučnog octa, s ciljem da ponudimo funkcionalno piće, bogato polifenolima i postbioticima.
Cidrani Sparkling nije stvoren samo zato da zamijeni alkohol, već da se popije i kada želimo osjećaj i iskustvo vrhunskog ekskluzivnog pića, a nismo u mogućnosti konzumirati alkohol, bilo da se radi o kraju obroka, doručku, prije bitnog sastanka ili sportske aktivnosti.
Cidrani ocat s medom, sljubljen u sekundarnoj fermentaciji s organskim matičnim sokom od brusnice – ovo piće neće samo zaigrati nepce, već pomaže u probavljanju hrane, regulaciji šećera u krvi i balansu crijevne mikrobiote. Preporučuje se konzumirati rashlađen, a sto tako, ovo pjenušavo piće može poslužiti i kao zamjena za tonik. Sljubit će se idealno s craft ginom jer ovo niskokalorično piće s iznimno niskim udjelom šećera zaslađeno je samo daškom sirovog organskog meda.
Cijena boce Cidrani Sparkling Cranberry iznosi 99 kuna, a naručiti se može putem službene stranice hrvatskog brenda.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Cidrani, Instagram
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0