U ROVINJU NA EKSKLUZIVNOM PARTYJU PREDSTAVLJEN JOURNAL SRBIJA, NOVI DIGITALNI LIFESTYLE MAGAZIN

Journal, najutjecajniji hrvatski lifestyle portal je na ekskluzivnom partyju u Rovinju službeno lansirao svoj novi portal Journal Srbija.  Sjajna proslava u čast širenja poslovanja okupila je ugledne goste iz cijele regije – brojna poznata lica, regionalne influencere, poslovnu elitu, predstavnike medija i marketinške industrije. Među uzvanicima su bili i Nika Turković, Nela Đinđić, Rita Rumora, Enis Bešlagić, Branka Bebić Krstulović, Sandra Perković, Ana Radišić, Ivan Šarić, Andrija Jarak, Mojmira Pastorčić, Damira Gregoret, Ilija Radić te mnoga druga poznata imena.

Journalovi su eventi jedni od onih za koje se uvijek traži pozivnica više i o kojima se još dugo priča, a takav je bio i ovogodišnji rovinjski party. Glamuroznu su večer posebnom učinili nestvarno lijep ambijent platoa ispred crkve svete Eufemije, uređenje s puno stila i dobra atmosfera koju je stvorio nastup Sergeja Ćetkovića, pjevača predivnog glasa i regionalnog zvjezdanog statusa. Birano se društvo odlično zabavljalo družeći se uz poslužene istarske delicije i fina pića s pogledom na zadivljujući rovinjski akvatorij i modru pučinu.

Omiljeno online mjesto za svaki dan

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni lifestyle magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mjesto za sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetizirani sadržaj.

Iz svog beogradskog ureda Journal.rs kreira i prati trendove i stvara sadržaj koji čitatelje opušta i zabavlja. Na Journalu ćete među prvima saznati za novootvoreno mjesto u gradu, posljednji tik tok beauty trend ili najbolji skincare proizvod, a pronaći ćete i preporuke što vidjeti, gdje otputovati, koje beauty novitete isprobati i koje nove trendove zapratiti. Journalove teme čitatelje pokreću da dublje istraže nova područja života i učine ga ljepšim, zanimljivijim i kreativnijim.

Predvodnici svih dobrih trendova

Osnivačica Journala je Iva Radić, koja je portal pokrenula s puno entuzijazma i višegodišnjim iskustvom u medijima te jako dobrim poznavanjem domaće i regionalne publike. Cilj joj je čitateljicama pružiti samo najbolje, pa je i sama dio kreativne redakcije uvijek uključena u stvaranje sadržaja. Usto, sa svojim timom i klijentima već sedam godina pouzdano vodi Journalovo poslovanje i gradi besprijekornu reputaciju.

„Jako sam sretna što smo konačno prisutni u Srbiji i prezadovoljna odlukom da za širenje poslovanja na regiju odaberemo baš Beograd. Baš kao i mi u Journalu, Beograđani su ljudi širokih pogleda na život i istinski ljubitelji svega dobroga, kvalitetnoga i lijepoga i tu se prepoznajemo. Uživat ćemo u svojoj misiji da i u Srbiji budemo predvodnici svih trendova”, izjavila je Iva Radić, osnivačica i direktorica portala Journal.

Slavlje lijepoga u modernom načinu života

Journal.rs je lifestyle portal za urbane, stilski, modno i društveno osviještene ljude, cool kreativce, hedoniste, ljubitelje dobre hrane, putovanja, netaknute prirode i ispunjenog života. Journalove su priče napisane zanimljivo i iz prve ruke, a osobni pristup temama prate i zadivljujuće fotografije visoke estetike, koje nude gotovo pa uranjajuće iskustvo. Stoga čitatelju daju dojam da je sve to zaista sam vidio, doživio i zavirio iza kulisa.

Journalove teme nude pogled na lijepu stranu modernog načina života. To je sve ono što naše živote čini ispunjenijima i boljima – moda, ljepota, kultura, interijer i dizajn, gastronomija, putovanja, slobodno vrijeme, umjetnost, zdrav način života, tehnologija, majčinstvo, djeca, kao i teme za moderne muškarce. Iako je tematika naoko lagana i svakodnevna, pristup tekstovima je novinarski ozbiljan, a opet prožet osobnim iskustvom, pun profesionalne znatiželje, dubinskog istraživanja i kreativnog promišljanja.

Regionalni wow efekt

Hrvatski je portal Journal.hr nedavno redizajniran s ciljem da zadrži Journalovu prepoznatljivu eleganciju i doda joj moderan šarm s dozom klasike koja nikada ne izlazi iz mode. Misao vodilja u središtu redizajna bila je visoka dostupnost sadržaja koji je prilagođen svakom čitatelju. Novi redizajnirani Journal prati čitateljeve preferencije i olakšava mu pristup sadržaju koji ga zanima, a usto izgleda fantastično.

Srpski je Journal.rs lansiran na novom redizajniranom izgledu i funkcionalnostima pa je u samom startu kod srpske publike izazvao wow-efekt. Journalov je entuzijastični ženski tim još jednom dokazao da njihov lifestyle portal svaku temu može obraditi na dubok i smislen način, uz razinu produkcije i estetike koje se ne bi posramili niti vodeći svjetski lifestyle magazini.

Ovim je iskorakom na regionalno tržište Journal napravio svoj prvi korak prema sljedećem ambicioznom, ali sasvim opravdanom cilju – postati najutjecajniji regionalni lifestyle portal koji stvara trendove i svojim čitateljima služi kao neiscrpna enciklopedija dobrog stila.

Foto: Martina Movric, Mario Poje, Marko Lopac, Matej Rebernisak

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0