Tea Mamut i Luka Nižetić demonstrirali svoje slastičarske vještine uz pomoć inovativnih Samsung uređaja

Na jučerašnjem predstavljanju ugradbenih kuhinjskih uređaja u kazalištu Luda kuća, Samsung je u posebno izrađenoj Samsung Cookhouse kuhinji predstavio inovativne ugradbene uređaje nove generacije. Među njima se nalaze indukcijske ploče za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom i Flex Plus zonom, električne pećnice s fleksibilnim vratima i dvije razine kuhanja, te ugradbeni hladnjak s Twin Cooling tehnologijom.Predstavljanje je upotpunila radionica Sweets & Beyond s potpisom vrhunske hrvatske slastičarke Tee Mamut. Zajedno s pjevačem i pobjednikom prvog Celebrity Masterchefa – Lukom Nižetićem, Tea Mamut je svim sudionicima radionice pripremila ukusno iznenađenje te otkrila kako uz inovativne Samsung ugradbene kuhinjske uređaje pripremiti jedinstveni desert. Tijekom kreativne radionice, svi sudionici su imali priliku isprobati Samsung ugradbene kuhinjske uređaje tako što su uz pomoć Tee pripremili sočne i mekane kolačiće pod imenomGaletini.

„U skladu s modernim životom koji voli dinamične tehnologije, kuhinja postaje važan dio svakog doma, a uređaji djeluju kao osobni asistenti. Drago mi je što smo na ovakav način predstavili naše inovativne ugradbene uređaje nove generacije i što nam je u tome pomogla Tea Mamut, istaknuta slastičarka koja je po svojim delicijama poznata u čitavoj regiji., istaknuo je Milan Vujović, direktor marketinga tvrtke Samsung, i poželio dobrodošlicu svim gostima.

Najveći interes okupljenih privukla je Samsung indukcijska ploča za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom. Osim indukcijskih ploča, Samsung Cookhouse kuhinju upotpunile su i pećnice s fleksibilnim vratima i s dvije razine kuhanja teugradbeni hladnjak s Twin Cooling tehnologijom, ugradbena perilica posuđa s WaterWall tehnologijom, mikrovalna pećnica i napa sa snažnim ventilacijskim sustavom.

Samsung indukcijske ploče s Virtual Flame tehnologijom i Flex Plus zonom

Samsung indukcijska ploča posjeduje jedinstvenu Virtual Flame™ tehnologiju koja omogućava vizualnu kontrolu uz jasan i siguran prikaz intenziteta temperature na indukcijskoj ploči, prikazujući uz pomoć boje i osvjetljenja virtualnog LED plamena preciznu razinu topline svake zone kuhanja.
 Samsung indukcijska ploča s Flex Plus zonom ima izuzetno široku, otvorenu površinu koja nudi mnogo veću fleksibilnost i učinkovitost, a osmišljena je za istovremeno pripremanje više jela. Podržava kuhanje u više posuda odjednom, a čak prepoznaje i njihov broj, veličinu i oblik. Na taj način se sve kuha ravnomjerno, uz minimalnu upotrebu energije.

Električne pećnice s fleksibilnim vratima i mogućnošću kuhanja na dvije razine

Uživajte prilikom kuhanja različitih vrsta jela uz fleksibilna vrata koja omogućuju pripremu dva jela na dvije temperature, uz mogućnost pristupa samo gornjoj polovici, bez prekidanja pečenja u donjem dijelu pećnice. Iskoristite potpunu fleksibilnost koja dolazi s gornjom i donjom zonom pečenja, s različitim temperaturama i podešavanjima vremena ili upotrebljavajte cijelu pećnicu za pripremanje veće količine hrane.

Ugradbeni hladnjak s Twin Cooling tehnologijom

Tehnologija Twin Cooling omogućuje optimalnu temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču. Hladi svaki odjeljak zasebno i sprječava miješanje neugodnih mirisa korištenjem namjenskih isparivača i sustava hlađenja da bi hrana dulje zadržala sočnost i svježinu, kao i svoj prirodni okus i aromu. Također, No Frost tehnologija povećava cirkulaciju zraka za održavanje stalne temperature u svakom kutku hladnjaka, što sprječava stvaranje mraza i leda.

Napa sa snažnim ventilacijskim sustavom

Gotovo nečujan ventilacijski sustav trenutačno osvježava zrak. Pomoću automatskog senzora optimizira brzinu ventilacije, a nakon završetka kuhanja napa ostaje uključenom još 10 minuta zbog uklanjanja preostale pare. Uz kontrolu dodirom možete brzo prilagoditi postavke, a njen vrhunski dizajn uljepšat će svaku kuhinju.

Ugradbena perilica posuđa s WaterWall™ tehnologijom.

Ova tehnologija čisti svaki kutak prljavog posuđa bez trošenja vremena ili vode na prethodno ispiranje. Revolucionarni učinci čišćenja dobivaju se stvaranjem visokotlačnog mlaza vode koja pokriva teško dostupna mjesta u donjem dijelu perilice posuđa gdje često stavljate najprljavije posuđe.

Mikrovalna pećnica

Keramička površina unutrašnjosti pećnice pruža veću i dugotrajniju otpornost na ogrebotine i hrđavost te ne apsorbira vlagu i mirise. Mikrovalna pećnica također posjeduje i Samsung značajku za brzo odmrzavanje.

Uređaji su dostupni uz 5 godina jamstva, a u Hrvatskoj su na tržištu od početka svibnja 2019. godine. Više informacija o Samsung proizvodima potražite na https://www.samsung.com/hr/built-in/kitchen/

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0