Što jednostavno pripremiti za ljetno druženje s prijateljima

Ljeto je idealno vrijeme za uživanje uz koktele i osvježavajuća pića. Najčešće ih pijemo isključivo u barovima ili restoranima, no to ne mora biti tako. Ako znate gdje nabaviti sastojke, lako ih možete pripremiti i doma na terasi svojim gostima.

Tu u priču uskače domaći brend začina i dehidriranog voća Botanica koji i ovog ljeta nudi pravo osvježenje! U ponudi imaju mirisnu dehidriranu limetu, bobice borovice i pupoljke ružičaste perzijske ruže, koji će vam dobro doći pri izradi posebnih pića, ali i svima omiljenog ljetnog napitka gin tonica. Na ovaj način obradovat ćete svoje goste jer će vaši pripravci izgledati i vizualno jako lijepo te (danas izrazito bitno) instaworthy.

Botanica je svoje napredno razmišljanje pokazala i kad je u pitanju ambalaža u kojoj se ti isti začini i dehidrati nalaze. Predstavljena je nova, ekološki prihvatljiva ambalaža koja krije prirodne sastojke, a Botanica je ljubav prema prirodi pokazala i izbacivanjem plastike iz svojeg poslovanja. Tema ekologije nikad nije bila aktualnija, a Millennialsi su generacija koja sve više bira upravo i prema tom kriteriju brige za okoliš. Zato su brendovi koji paze na tu komponentu u prednosti, a Botanica je svakako jedan od njih.

Botanicine proizvode možete naći i putem njihovih društvenih mreža.

MagMe Tip: uz lijepo dekorirane gin tonice, pojačane prirodnim sastojcima, možete poslužiti lubenicu prema receptu o kojemu smo već pisali.

U tren oka, imate sve potrebno za opuštajuću večer uz more s vašim prijateljima!

Photo: Botanica

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0