U srijedu, 11.07. popularni high street brand RESERVED otvorio je vrata svoje prve trgovine u najvećem zadarskom shopping centru Supernova. Prva RESERVED trgovina u Zadru prostire se na dvije etaže, a u bogatoj ponudi kupci mogu pronaći žensku i dječju odjeću, obuću i modne dodatke. Dobrodošlicu brandu kojeg su s nestrpljenjem čekali brojni Zadrani, poželjeli su i brojni influenceri iz Hrvatske i regije.
Večer prije otvorenja u čarobnom ambijentu Garden Lounge bara u Zadru organizirano je druženje predstavnika RESERVED branda i influencera kao uvod u RESERVED zadarsku modnu priču. Luka Nižetić, Damir Kedžo, Ana Bacinger, Lidija Lešić, Dora Predojević, Jelena Marinović, Sandra Čuljak, Lucija Kontić, Anastazija Makjanić, Marko Medić,  – samo su neka od imena koja su odlučila podržati ovaj brand, a Zadar je osim hrvatskih influencera ugostio i influencere iz Srbije, Rumunjske i Češke.

Povezanost RESERVED i influencera nimalo ne čudi s obzirom da dizajneri branda inspiraciju pronalaze na modnim pistama prestižnih dizajnerskih brandova, ali i u uvijek originalnim influencerima. Velik dio RESERVED kolekcije koja prati najnovije modne trendove trenutno je na sniženju pa nema sumnje da će RESERVED postati omiljena modna destinacija za vaš ljetni shopping.