Novi Boogie Lab u Arena Centru: Urbana džungla, impozantna disco kugla i live nastupi

Boogie Lab, poznato zagrebačko mjesto koje je već godinu dana dio kulturne scene, nastavlja svoju priču s novim konceptom otvorenim u Arena Centru, u brzo rastućem kvartu Laništu. Ovaj prostor, iako smješten u srcu grada, pruža posjetiteljima iskustvo ulaska u drugačiji svijet, oblikovan arhitektonski i dizajnerski s višestrukom funkcionalnošću.

Sunshine, moonlight i good times, poznate Boogie atribute, sada će u potpunosti oživjeti u novom Boogie Labu. Osim standardnih jutarnjih, dnevnih i večernjih ponuda, očekuju nas i live nastupi mladih talentiranih glazbenika od rujna, uz radno vrijeme od 8 do 23 sata.

Prostor je podijeljen na dva dijela ukupne površine od gotovo 400 m2. Unutrašnjost je uređena u prepoznatljivim bojama i materijalima Boogie Laba. Na ulazu se ističe vitrina s pekarskim proizvodima, dok čak 220 sjedećih mjesta nudi udobnost posjetiteljima. U unutrašnjosti dominira impozantna disco kugla iznad community stola, koji služi kao mjesto susreta i razmjene ideja. Središte stola ukrašeno je svojevrsnim vrtom. Veliki šank prostor je gdje se stvara priča o koktelima, posebno tijekom večernjih sati. Dizajn interijera potpisuje Mia Petričević, dok su za ideju i realizaciju zaslužni Mladen Vidović i Lukša Dominiković.

Mladen Vidović ističe kako je novi Boogie Lab upravo onakav kakav je zamislio kad je koncept nastajao. Uz live nastupe jazz, funk i soul umjetnika, prostor nudi izvrsnu akustiku te pravu boogie zabavu kroz večernje sate.

Kroz staklena vrata iz unutrašnjosti izlazi se na veliku terasu smještenu na središnjem ulazu u Arena Centar. Terasa je oaza biljaka, dom više od 300 biljaka, od kojih svaka ima svoju priču.

Na površini od 400 metara kvadratnih, nalazi se gotovo 300 biljaka, oblikujući pravu malu botaničku bašču usred Arena Centra. Raznolikost biljaka, uključujući tropske vrste, mesožderke i egzotične biljke, čini prostor posebnim. Svaka biljka može se kupiti putem QR koda, a svaka ima svoje ime i priču.

Kada je riječ o ponudi hrane, novi Boogie Lab nudi jednostavna jela, s novitetima poput rekreirane teleće hrenovke u lisnatom tijestu i pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca. Od slatkih noviteta tu su blueberry cheesecake cruffin i crookie, hibrid kroasana i cookieja s kikiriki maslacem i višnjom.

Boogie Lab u Arena Centru otvoren je svakodnevno od 8 do 23 sata, uključujući nedjelje. Od ovog tjedna radi u soft moodu, a u punom kapacitetu proradit će od ponedjeljka 27. svibnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0