Modne kombinacije influencerica kao inspiracija za novogodišnji outfit

Približava se i posljednja noć 2021. godine koju ćemo otpratiti sa stilom! Kako bismo to učinili, osim dobrog društva, ukusne hrane i vrhunskog pića, potreban nam je i atraktivan večernji outfit. Kada nismo inspirirani za odijevanje, nadahnuće pronađemo u modnim kombinacijama nama omiljenih influencerica koje nikad ne razočaraju. Bilo da idete u večernji izlazak, opuštenu večeru s prijatljima ili, pak, ostajete kod kuće, malo glamura ne smije izostati za najluđu noć u godini.

Leonie Hanne

Čini se kako je mala crna haljina kraljica svih svečanih proslava jer nema popularnijeg odabira među modnim insadjericama. Anine Bing, Viktoria Rader, Giorgia Tordini, Jeanette Madsen, Alex Riviere i Tiffany Hsu samo su neke od dama čiji je stil non stop pod povećalom, a koje su za svečane, blagdanske trenutke odabrale mini crne haljine. Nije ni čudo, jer to je opcija u kojoj ćete baš uvijek izgledati stylish, nevezano uz to jeste li se sredili za kauč ili noćni klub.

Josefine Haaning Jensen

Vječna kombinacija je i miks crne i bijele boje, a takve su, nešto više casual outfite, odabrale Marie von Behrens i Josefine Haaning Jensen. Glavnu ulogu u njihovim outfitima imaju hlače na crtu i Saint Laurent slingback cipele, dok je gornji dio bio rezerviran za pletivo. Xenia Adonts je također u svoju kombinaciju uvrstila pletenu vestu, ali je taj komad za protutežu isfurala na metalik suknju. Crno-bijela kombinacija bila je neodoljiva i Emili Sindlev i Evangeline Smyrniotaki koje su odabrale mini haljine u tom miksu boja.

Emili Sindlev

Kako i priliči Novoj godini, treba je dočekati u sjajnom raspoloženju, ali i sjajnom outfitu, a s time se slažu Leonie Hanne i Tamara Kalinić koje su baš zato odabrale svjetlucave haljine, ukrašene kristalićima sitnim ljuskicama koje reflektiraju svjetlost i stvaraju efekt šljokica – za upečatljive fotografije nezaboravne noći!

Elsa Hosk

No, uvijek je poželjan i dašak boje – manekenka Elsa Hosk zasjala je u crvenom tonal outfitu, a kombinaciju svečanih hlača i korzeta u istoj nijansi isfurala je Matilda Djerf. Pogriješiti nećete ni s haljinama ukrašenima cvjetnim uzorkom, poput onih dizajnerice Magde Butrym koje su odnedavno dostupne i u Hrvatskoj, a koje su top pick Janke Polliani i Julie Sarinane.

U nastavku pronađite modne kombinacije influencerica koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za odijevanje za novogodišnju noć!

Viktoria Rader
Julie Sarinana
Tamara Kalinić
Xenia Adonts
Marie von Behrens
Nina Sandbech
Anine Bing
Felicia Akerstorm
Evangeline Smyrniotaki
Anouk Yve
Geraldine Boubil
Matilda Djerf
Janka Polliani
Tiffany Hsu
Jeanette Madsen

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0