Magda Butrym od sad dostupna i u Hrvatskoj!

Zagrebački luksuzni concept butik Maria Store postao je bogatiji za dizajnerski brend kojeg Hrvatice obožavaju, a koji im je sad još dostupniji! Naime, najavljeno je da će se od sad na lokacijama u Zagrebu i Dubrovniku moći kupiti kreacije dizajnerice Magde Butrym, čije komade nose celebrity dame poput Hailey Bieber, Lady Gaga, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Alexa Chung, Margot Robbie te modne influencerice poput Tamare Kalinić, Sophije Roe, Chiare Ferragni, Alex Riviere i drugih.

Modni brend osnovala je 2014. godine poljska dizajnerica, a zasniva se na ženstvenim, pomalo seksepilnim siluetama koje pažnju privlače statement detaljima. Mini haljine brenda postale su poznate po upečatljivom cvjetnom printu, dubokom dekolteu, naglašenim ramenima, ali i zanimljivim dodacima kao što su predimenzioniranih cvjetova izrađenih od tkanine.

I dok god su neki od tih detalja romantični, haljine djeluje odvažno i mogu vam podariti određenu dozu samopouzdanja. Minimalizam je povezan sa seksepilom, a elegancija s opuštenim stilom kada su u pitanju ove haljine.

Brend kojem je cilj osnažiti žene postao je iznimno popularan veoma brzo nakon lansiranja, a u ponudi se, osim ready-to-wear kolekcije – u kojoj dominiraju komadi kao stvoreni za večernje izlaske ili svečane prigode, mogu pronaći i kupaći kostimi, cipele, torbice i nakit. Dizajnerica surađuje s umjetnicima i majstorima zanata diljem Poljske pa su na njezine komade izrađene od kvalitetnih tkanina aplicirani rukom izrađeni detalji, plisirana koža ili su, pak, svi pleteni dijelovi ručno izrađeni.

Nema sumnje kako su bluze, oversized sakoi i haljine Magde Butrym trenutačno jedne od najtraženijih u svijetu, a komadi it brenda sada će biti još dostupniji Hrvaticama!
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Instagram
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0