12 outfita stylish hrvatskih djevojaka kao stvorenih za večernji izlazak

Izlasci u prosincu su možda rjeđi, ali kvalitetniji nego prije. Upravo zato kada treba zasjati, odabiremo svečana izdanja, nešto jači make-up i naravno nakit! Zimsko odijevanje može biti zahtjevno i za dnevne kombinacije, a za večernje možemo izgubiti sate i dane smišljajući što odjenuti.

Kako bi ovog prosinca zasjali na eventu, domjenku ili večeri, inspiraciju za odijevanje smo pronašli smo kod naših stylish djevojaka. Sudeći po ovogodišnjim outfitima, crna prevladava kao hit boja haljina, ali i odijela, uz pokoji dodatak sjajnog detalja poput šljokica, laka, čipke ili svjetlucavog materijala.

Od nakita prevladava minimalizam uz dugačke sjajne naušnice poput onih koje nose Dora Predojević, Nika Matić i Aleksandra Dojčinović. Torbe i cipele se ističu jarkom bojom ili pernatim dodacima, a frizura je poželjno raspuštena u valovima ili elegantno zaglađena. U nastavku donosimo 12 outfita hrvatskih stylish djevojaka koji mogu biti inspiracija za večernji izlazak!

 

Dora Predojević
Elena Dizdar
Mia Matić
Andriana Gazić
Rita Rumora
Iva Radić
Pamela Smoljanić
Nika Matić
Mateja Sučević
Aleksandra Dojčinović
Tia Mamić
Nika Turković

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0