MagMe Pick: Saint Laurent slingback cipele

Neki komadi preodređeni su za uspjeh, i to se zna već od prvog trenutka, odnosno prilikom predstavljanja kolekcije. Upravo je to bio slučaj sa Saint Laurent slingback cipelama od buklea i sjajne kože, koje su na društvenim mrežama izazvale oduševljenje. Nije trebalo dugo da modne influencerice poput Filippe Hagg, Jeanette Madsen i Charlotte Groeneveld na svojim profilima podijele kako su uspjele ugrabiti it komad, a fotografije su potom zaradile brojne komentare na temu kako su cipele predivne i kako brojne žene planiraju kupnju. U čemu je tajna privlačnosti Vesper štikli?

Estetika francuske modne kuće Saint Laurent pod kreativnom palicom Anthonya Vaccarella počiva na senzualnosti, a slingback model Vesper najbolje je predočava u stvarnosti. Riječ je o cipelama kojima je špic iznimno izražen i dominantan, a kao da već nije bila dovoljna sama silueta, naglašen je i kontrastnom kapicom od sjajne kože crne boje. Zbog izraženog špica cipele preporučujemo da se, ako ih kupujete, odlučile za pola broja veći model.

Ostatak cipele je, naime, izrađen u snježno bijeloj boji i to od vunenog buklea, što ovaj slingback model čini idealnim za zimu. Saint Laurent Vesper slingback špic model može se nositi na gole noge, ali i na čarape, a s obzirom na potpeticu od devet centimentara i remenčić koji osigurava stabilnost, udoban su odabir za čitav dan, ali i noć.

Zbog izbora materijala ove su slingback cipele pravi miks između elegantnog i edgy stila te se mogu ukomponirati u svačiji stil. A zbog kontrasta koji je izražen ne samo bojama veći različitim teksturama, osiguravaju da privlačite poglede gdje god se pojavili.

View this post on Instagram

A post shared by MagMe (@magme.hr)

Saint Laurent Vesper štikle dostupne su za kupnju putem službene stranice francuskog brenda po cijeni od 645 eura, a sudeći po pomami na društvenim mrežama i velikoj potražnji koje trenutačno vladaju, rasprodaju se nevjerojatnom brzinom. Ovaj chic model, bez obzira na to što ga se može kategorizirati u statement komade, ujedno je i klasičan te će sigurno biti atraktivan i nosiv još sezonama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MagMe

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0