MagMe Pick: Shani Darden Retinol Reform serum

Kada ovaj serum koriste neke od najljepših žena na svijetu poput Rosie Huntington-Whiteley, Kim Kardashian West, Jessica Alba i Chrissy Teigen, onda znamo da je riječ o beauty proizvodu koji zaista djeluje. Shani Darden je holivudska kozmetičarka u čijem se salonu redovito okupljaju poznate face, a prije nekoliko godina osnovala je beauty brend pod vlastitim imenom. Jedan od hit proizvoda je gotovo odmah postao serum s retinolomShani Darden Retinol Reform, koji je od predstavljanja osvojio brojne obožavateljice, ali i nagrade stručnjaka beauty svijeta.

Nježan serum s retinolom svi mogu uvrstiti u svoju skincare rutinu, a cjenovno se kreće u rangu proizvoda od oko 500 kuna. Formula je cruelty-free, veganska, bez parabena, silikona i mirisa, a klinički dokazano se bori s prvim znakovima starenja kao što su finije linije i bore. Serum s retinolom će, naime, izgladiti nejednaku teksturu kože, podariti joj svježinu i vratiti čvrstoću.

Formula s retinolom s vremenskim otpuštanjem pruža koži konstantnu opskrbu tim sastojkom, tijekom cijele noći, kako bi se minimalizirala iritacija i isušivanje kože koji se često povezuju uz proizvode s retinolom. Isto tako, serum sadrži i mliječnu AHA kiselinu koja kožu čini svjetlijom i podatnom na dodir tako da odmah imate vidljive rezultate, uz dugotrajne koji se postižu korištenjem retinola. Ako vam je cilj imati sjajnu kožu mladenačkog izgleda, onda je upravo Shani Darden Retinol Reform serum koji morate koristiti.

Ovaj serum zaista daje rezultate, a dobra je vijest da ga mogu koristiti i oni s osjetljivom kožom lica. Isto tako riječ je o beauty proizvodu koji sadrži kiselinu pa druge proizvode koje ih sadrže ne morate koristiti jer će sam serum postizati efekt koji inače dobivate tim proizvodima ili ih možete koristiti naizmjenično svaku drugu noć, ako baš ne možete bez svojih omiljenih proizvoda s kiselinama. Riječ je o proizvodu koji će nježno postići lijepu kožu i od kojeg ne morate osjećati strah – iritacije od retinola neće se pojaviti, a koža će ostati hidratizirana, sjajna i bez nepravilnosti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Shani Darden, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0