MAGME PICK- SELF-PORTRAIT NOVA KOLEKCIJA

Britanska modna kuća Self Portrait postoji od 2013. godine pod dizajnerskom palicom Han Chonga. Brend je poznat po cjenovno prihvatljivoj odjeći koja je namijenjena crvenom tepihu. Njihova najpoznatija haljina Azalea obilježila je modni svijet prošle godine.

Od modnih blogerica do filmskih zvijezda, poduži je popis poznatih osoba koje nisu odoljele ovoj romantičnoj haljini. Napravljena od čipke, s podstavom u boji kože, proslavila se u crvenoj i bijeloj boji po cijeni od 240 funti.

Self Portrait ove je godine odlučio predstaviti popularnu haljinu u četiri nove boje- menta zelenoj, blago žutoj, pastelno rozoj i svijetlo plavoj u sklopu kolekcije proljeće 2016. Kolekcija se sastoji od haljina, bluza, topića i suknji koje odišu stavom.

selfp.2

“Ona se ne boji istaknuti. Definitivno se ne želi uklopiti. Želi zasjati, želi pažnju. Iako je ženstvena, ne boji se igrati s androginim stilom i čistim linijama.” –Han Chong o Self Portrait ženi

Kolekcija je već sada dostupna na stranici Selfridges, a cijene komada kreću se od 160 do 600 funti. Klikom na sliku u slideshowu lakše dođite do svojih željenih predmeta.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0