Ako ste ljubiteljica reality televizije u kombinaciji s modom i dizajnom, razveselit će vas vijest da od 29. siječnja na Netflix stiže novi show!
‘Next In Fashion’ sličan je popularnom Project Runwayju, a voditelji su Alexa Chung, model i modna dizajnerica i Tan Fran, omiljeno lice emisije The Queer Eye.
U ulozi sudaca gostovat će Tommy Hilfiger, Kerby Jean-Raymond i Prabal Gurung, model Adriana Lima, globalni buyer za Net-A-Porter Elizabeth Von der Goltz i stilistica slavnih Elizabeth Stewart.

Svaka će epizoda biti fokusirana na jedan trend ili stil koji su utjecali na modu, a 18 natjecatelja borit će se za glavnu nagradu – 250.000$ te samostalnu kolekciju koja će biti dostupna putem Net-A-Portera! Za razliku od Project Runwaya, u kojem su sudjelovali dizajneri željni slave pod svaku cijenu s, često, vrlo upitnim modnim izričajem i nedostatkom krojačkog iskustva, natjecatelji ovog showa mahom su ljudi koji imaju zaleđe u modi i koji su radili za neke od ponajboljih dizajnera ili bili stilisti zvijezdama A-liste.

Prva sezona sadrži 10 epizoda, idealnih za gledanje u dahu cijelog vikenda, a hoće li Alexa i Tan biti bolji od Tim Gunna i Heidi Klum ostaje nam da vidimo za dva tjedna!