Stylish destinacije koje želimo posjetiti

Instagram nam (pre)često nameće trendove, a htjeli mi to priznati ili ne, poprilično smo im podložni. Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka bila više putovati ove godine, evo destinacija koje su posebno popularne na ovoj društvenoj mreži i na kojima će fotke s odmora izazvati pravu zavist.

Island

Island je u posljednje vrijeme jedna od najpopularnijih europskih destinacija. Nije ni čudno, Island obiluje prekrasnom prirodom, gejzirima, vodopadima, vulkanima i crnim plažama. Od svibnja do srpnja dan traje 24 sata dok auroru borealis možete doživjeti od rujna do travnja. Na Islandu tako cijele godine možete iskoristiti i badić i zimsku jaknu. Deplar Farm nudi odličan smještaj, kao i Ion Adventure hotel, iz kojeg je pogled na auroru borealis nezaboravno iskustvo.

Porto Heli, Grčka

Svaki Aman hotel na svijetu priča je za sebe, a otkada je njihov Amanzoe resort u Porto Heliju izabran od strane Net-a-portera kao mjesto okupljanja Influencera, Instagram je bio prepun fotografija s ove lokacije. Porto Heli smatran je rivijerom Peloponeza, a od Atene je udaljen 3 sata vožnje trajektom, ili ako baš dolazite u stilu, 25 minuta helikopterom. Dok je većina grčkih otoka sinonim za glasno partijanje, ovo je jedno od rijetkih mjesta koje pruža malo mira.

Seoul, Južna Koreja

Seoul Fashion Week iz godine u godinu postaje sve bolji i veći, a time se i fashion elita Instagrama sve više pomamila za ovom destinacijom. Osim budističkih hramova i povijesnih građevina, Seoul nudi bogati noćni život, pa nije rijetkost da izlasci završavaju u 6 ujutro. Također, Seoul je i odlična shopping destinacija s izrazito jakom gastro scenom!

Palm Springs, Kalifornija

Zahvaljujući Coachelli, Palm Springs je postao planetarno popularan, pa se za vrijeme ovog festivala sve više i manje poznate face slijevaju upravo u ovu oazu usred pustinje. Najljepši ćete pogled doživjeti ako se odvažite na vožnju žičarom iznad kanjona, a nezaobilazno mjesto svakako bi trebao biti Ace hotel, party destinacija svih influencera.