Laserska korekcija vida na novoj razini – s iDesign tehnologijom!

Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se uvjerili svi oni koji su se nakon dugogodišnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije.

Organ preko kojeg primamo čak 90 posto svih informacija iz okoline – oko, predstavlja najvažnije ljudsko osjetilo. Njegova fascinantna funkcija, između ostalih, je da svijet oko sebe vidimo ”u punom sjaju”, kroz čak 10 milijuna nijansi boja. Nažalost, ove brojke kroz životni vijek se smanjuju, a funkcija oka, kao i drugih vitalnih organa, s godinama pada.

Iako postoji nekoliko rješenja ovog neizbježnog problema mnogih od nas, sve više ljudi se odlučuje za lasersku korekciju vida. Ovaj zahvat koji se obavlja unazad četerdesetak godina, do danas je toliko napredovao da se smatra najsigurnijim i najuspješnijim medicinskim zahvatom. Razvio se od samih pokušaja da se dioptrija smanji, odnosno popravi, do današnjih metoda kojima se vid uspijeva u potpunosti popraviti – da bude bolji nego s naočalama ili lećama.

Anita Dujić Broadfoot i Ana Kričković

Cijeli proces dodatno je unaprijedila iDesign tehnologija, koja je svojom preciznošću omogućila savršen vid i pacijentima koji do sada nisu bili kandidati za zahvat. Jedina klinika u regiji koja se koristi ovom tehnologijom je Optical Express, koji je u svojem dugogodišnjem i iznimno uspješnom i predanom radu vid korigirao tisućama zadovoljnih pacijenata. Tom respektabilnom broju od nedavno se pridružila i manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot.

“Pitaju me zašto sam se odlučila baš za Optical Express? Zato što su jedni od najboljih u Europi na tom polju, zato što imaju dugogodišnje iskustvo i vrhunske stručnjake, a samim time i uspješne rezultate. To su razlozi radi kojih sam se prepustila u ruke doktora Grgića. Izabrao je najbolju moguću metodu za moj slučaj i već sada, rezultati su izvrsni, vidim savršeno! Naime, imala sam dioptriju -3.5 na desnom oku, koja mi je zaista uzrokovala poteškoće u svakodnevnom životu. Također, s obzirom na to da sam neko vrijeme živjela u Engleskoj, gdje je Optical Express jedna od priznatijih očnih poliklinika, znala sam kako nema razloga za brigu!”, otkrila je.

Anita Dujić Broadfoot

iDesign uređaj revolucionizirao je proces skidanja dioptrije iz nekoliko razloga: čak pet puta je precizniji od dosadašnjih uređaja, omogućava zahvat i onima koji do sada nisu bili kandidati za skidanje dioptrije, usavršava već naprednu tehnologiju te omogućava vid bolji nego s naočalama ili lećama.

Ova vrhunska dijagnostika kroji vid prema pacijentovim potrebama kako bi se postigao optimalan rezultat. Iskoristite popust na pregled za lasersku korekciju vida te ako se odlučite za isto, napravite to u vodećoj europskoj grupaciji za lasersku korekciju vida uz određene pogodnosti. Za više informacija o cijenama i mogućnostima plaćanja, posjetite njihovu web stranicu.

Fotografije: Matea Smolčić Senčar

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0