U elegantnom okruženju poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put sinoć je održana večera portala BURO. i Korlat vina. Kao dva premium brenda koja surađuju već godinama Korlat i BURO. su za sam kraj godine ponovno udružili snage i u ugodnom društvu dvadesetak uzvanica i uzvanika uživali u intimnoj atmosferi, gastronomskim delicijama i naravno, vrhunskim vinima iz Korlatove ponude: “Strast prema stvaranju povezuju BURO. i Korlat te se zbog toga veselimo svakom zajedničkom projektu koji napravimo. Večeras smo na jedan način zaokružili 2018. godinu u odličnoj atmosferi kakva uvijek vlada na večerama koje priređujemo s BURO. portalom” – rekao je Marko Pezer iz Badela 1862.

“Korlat i BURO. surađuju već godinama na obostrano zadovoljstvo. Dobro se razumijemo u svakom pogledu i večere koje radimo svake godine su rezultat zajedničke želje da organiziramo sofisticirana i ekskluzivna događanja na kojima se ljudi mogu družiti u intimnoj atmosferi. ”  – kazala je Mirela Forić Srna, osnivačica BURO. portala.

Gosti su bili oduševljeni bogato dekoriranim stolom koji su Dubravka Dujmović i Martin Pohl uredili u pravom božićnom duhu s obiljem poklona, figurica Orašara, crvenih kuglica i cvijeća. Chef restorana Vedran Petranović je pripremio pravu jesensku rapsodiju okusa koju su pratila pomno birana Korlat vina za svaki slijed. Večera je otvorena s raviolima od goveđeg repa s umakom od reduciranog aceta i demi glacea, pjenom od pečene mrkve i pancete uz koju je poslužen Korlat Supreme Cabernet Sauvignon (2012.) Nakon tog ekstravagantnog uvoda uslijedila su pačja prsa sous-vide s kremom od crvenog kupusa, poriluk pelen na ugljenu, pačji demi glace s crnim trubama i bobičastim voćem. Jelo je pratio Korlat Supreme Merlot (2012.). Večera je nastavljena s Rose pečenim rib eye steakom s kremom od celera i vrganja, s karameliziranom mrkvom i pastrnjakom, mousseom od guščje jetre i demi glaceom sa smrčcima. Uz ovaj slijed je sljubljen Korlat Supreme Syrah (2012.) Za sam kraj Robert Bašić nas je odveo u čarobnu šumu prepunu zavodljivih slatkih okusa. Sladoled od vrganja, kesten, čokolada i lješnjak cremeux su zaokruženi s čašom Korlat Boutique Merlot (2015.)

Večeri su prisustvovale poznate osobe s društvene scene, a među njima i Tatjana Dragović, Andrea Čermak, Branka Krstulović, Nika Perenčević, Slavko Sobin, Luka Nižetić, Lidija Lešić, Anamarija Brkić, Marijana Batinić, Nina Mia Čikeš, Mara Bratoš, Rita Rumora, Nika Matić, Ana Radišić, Jelena Perčin, Karla Zelić, Andreja Bistričić, Ivana Rajić…