Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom Life is a circus uđite u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Nespojivo je spojeno, a sve to obojeno je zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima.

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa – za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva do kreativnih žestica – za svakoga ponešto.

Stižu nam najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate. Spremaju posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje – osim već tradicionalnih germ knedli i palačinki, dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja.

Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s vama fulirati na najjače. Kao i prošlih godina zabava će biti zagarantirana i na jednoj od najpopularnijih kućica  – GINgle bells. Prošle zime potrudili su se napraviti neke od najzapaženijih tuluma stoga se veselimo vidjeti što su ove godine pripremili za vas.

Life is a circus, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s vama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri bit će pripremljen i poseban program od 19 do 20 sati, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ’i. Sletjet će i baba gatara koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

Za dobro Fuliranje organizatori će obojiti dobrom glazbom i urbanim ritmovima cool bendova i DJ’a. Vidimo se od 30. studenoga do 1. siječnja – zafulirajmo zajedno!

Ps. Sve novosti budno pratite na www.fuliranje.com i službenom Facebook profilu Fuliranja.