Diptyque otvorio pop-up kafić u Londonu koji odiše pariškim šarmom

Jedan od omiljenih francuskih lifestyle brendova, Diptyque, nedavno se uselio na najpoznatiju londonsku ulicu – New Bond Street. Osim što je tamo otvoren prekrasan dućan koji krase prekrasne svijeće, fantastični parfemi i brojni drugi proizvodi pariškog brenda, osmišljen je i pop-up kafić koji se doima kao da se nalazite na nekoj od pariških ulica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diptyque (@diptyque)

Nakon što smo prije koji mjesec pisali o novoj kolekcija svijeta koje su inspirirane Café Verlet, najstarijim dobavljačem kave u Parizu i istoimenom kultnom kavanom. Posebnost te kolekcije dodatno je naglasio britanski ilustrator Clym Evernden, čije kreativne crteže inspirirane pariškim kafićem krase ambalaže svih proizvoda kolekcije. Sad je ilustrator uredio cijeli pop up kafić u Londonu i u suradnji s kafićem Verlet, stvoren je pariški šarm u srcu Londona.

U kafiću možete probati kavu napravljenu od najfinijih zrna kultnog pariškog kafića, kao i isprobati francuske slastice i delicije. Radi se o kavi koja institucije koja je osnovana 1880. godine, a 1921. godine Verlet je bila prva kavana u Parizu koja je pržila i posluživala svoju kavu. Ukratko, to je ujedno i najstarija pariška kavana koja prži kavu na tradicionalan način.

Ovaj preslatki pop-up kafić u Londonu možete posjetiti do 24. lipnja i uz najfiniju kavu, osigurati si i brojne mirisne stvari za dom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Diptyque

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0