U Splitu je u prekrasnom ambijentu Bel Etage zgrade promoviran najveći medicinsko-estetski centar u Dalmaciji – Dermamed, koji je profesionalnošću u dosadašnjem radu i cjelovitim pristupom klijentima postao središte estetske anti-age medicine.

Dermamed je  inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije, koji objedinjuje sve potrebno za cjeloviti pristup klijentu na jednom mjestu od dijagnostike do osobnog plana tretmana. Doktorica Prolić primijenila je ovaj sveobuhvatni način rada i vrhunsku aparaturu po uzoru na svjetske klinike uz kontinuiranu edukaciju osoblja.

Na otvaranje prvog ovakvog vrhunski opremljenog centra u regiji, po uzoru na svjetske klinike, nakon dugotrajnog stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela, odlučila se  doktorica Anđela Prolić.

Filozofija rada Dermameda je profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućava bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija aparatura, najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika  i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom.

U sklopu centra je i fitness i wellnes te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom, kao i nutricionističko savjetovanje.

Više o tretmanima i programima možete saznati na besplatnim konzultacijama te dobiti vlastiti plan tretmana.