Body & Soul Sunday – Top 5 članaka iz 2016.

Ove nedjelje donosimo najčitanije članke iz 2016. godine iz rubrike Body & Soul Sunday.  Ovi članci neka vam budu i uvod u još uspješniju 2017. godinu!

1.Body & Soul Sunday – Naučite meditirati

top5meditacija7e28aff5515d335ddd9b2d469fa07993

Dobra vijest je da je ljeto stiglo i sada napokon možete napraviti sve što ste si obećali. Ako je jedna od tih stvari bila i posvećivanje više vremena sebi, onda ovo ljeto možete naučiti – meditirati. Da je meditacija zdrava i da pozitivno utječe na nas fizički i psihički, već znamo. Ali kako meditirati kada nam je u glavi potpuna zbrka i naučeni smo na brz način života?

Više pročitaje na linku.

2. Body & Soul Sunday – Kako se nositi s ljudima koji vas iscrpljuju

top5naslovma-1742427-1461286701.640x0c

Svaki odnos je razmjena energije. Svaka strana daje i za uzvrat dobiva. Pojam ‘energetskog vampira’ predstavlja osobu koja samo uzima, a ne daje. Posljedica takvih odnosa je da se druga strana osjeća umorno, iscrpljeno – kao da je netko isisao život iz nje. Energetski vampiri često su nama bliske osobe, poput članova obitelji, prijatelja ili kolega s posla. S njima smo u kontaktu na dnevnoj bazi. Oni ne misle nužno zlo, ali bez obzira koja im je namjera – čine nam loše.

Više pročitajte na linku.

3. Body & Soul Sunday – 5 navika uspješnih ljudi

top5what-every-successful-woman-does-before-noon-1640856-1454203434.640x0c

Kada uspješne ljude pitaju koja je tajna njihovog uspjeha, teško je dobiti konkretnu formulu. Ipak, većina njih ima neke obrasce ponašanja za koje tvrde da su im pomogli doći do pozicija na kojima su sada. U nastavku donosimo pet navika uspješnih ljudi. Prepoznajete li se u nekima od njih?

Više pročitaje na linku.

4.Body & Soul Sunday – Izbjegnite siječanjsku depresiju

top5new-study-finds-your-candle-obsession-may-be-bad-for-your-health-1608079-1450995043.640x0c

Nakon blagdanskih veselja i uzbuđenja, obično slijedi nešto manje vedro razdoblje. Većinu ljudi siječanj vraća u tmurnu svakodnevnicu i podsjeća koliko smo točno potrošili za blagdane. Istraživanja su pokazala da je treći ponedjeljak u godini – poznatiji i kao ‘Blue Monday’ – najdepresivniji dan u godini. Za vas izdvajamo kako se obraniti od siječanjskog lošeg raspoloženja

Više pročitajte na linku.

5. Body & Soul Sunday – Biti radoholičar

top5image

U današnje vrijeme teško je odrediti tko radi previše zato što mora, a tko zato što želi. Živimo u svijetu u kojem osmosatno radno vrijeme odlazi u povijest i normalno je da se na poslu ostaje dok se posao ne završi. Ukoliko se ne prilagodite takvom načinu rada, brzo vas se može zamijeniti. Godine i godine takvog funkcioniranja na radnom mjestu mogu od nas napraviti osobu koja previše radi. U današnjem tekstu govorimo kako prepoznati jeste li radoholičar te kako se s time nositi.

Više pročitajte na linku.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0