U suradnji Miva galerije vina i Rooftop Laterala predstavljen je Belvedere Garden koji će trajati do 16. srpnja. Oaza zelenila, odlična atmosfera i muzika, fini zalogaji i Belvedere kokteli – tako je to izgledalo na predstavljanju Belvedere Rooftop Gardena u popularnom VMD kvartu na 26. katu najvišeg nebodera u Hrvatskoj.  Rooftop Lateral otvoren je prije više od godinu dana i jedini je pravi otvoreni rooftop prostor u Zagrebu. Istinski vrtni ambijent s jedinstvenim pogledom na metropolu privukao je mnoge uzvanike koji su prisustvovali predstavljanju Belvedere Gardena koji će na Rooftop Lateralu biti aktivan sve do 16. srpnja.

Osim zaista svjetskog ambijenta i očaravajućeg pogleda, iduća dva mjeseca svi koji požele moći će uživati u izvrsnim Belvedere koktelim s najboljom svjetskom vodkom, koja je dio prestižnog Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) portfelja, iznimne čistoće i stoga idealna za koktele. U proizvodnji se koristi samo raž iz doline Dankowskie. Takozvana Zlatna raž mora biti izuzetno visoke kvalitete da bi vodka mogla nositi oznaku super premium, a to podrazumijeva da voda koja se koristi u destilaciji mora dolaziti iz Poljske.

Sve navedeno sasvim je dovoljan razlog da se opustite na Belvedere Rooftop Gardenu, a svaki petak do 16. srpnja sve posjetitelje očekuje muzički i zabavni program, te zanimljive radionice.
Već u petak  18. svibnja naučite kako napraviti savršen koktel. Uz stručne upute barmena imate mogućnost sami kreirati koktel koji naručujete. 

Belvedere koktel u ruci i pogled na metropolu. Savršen početak svakog vikenda. U nastavku pogledajte kako je bilo na otvaranju.