Aleksandra Dojčinović osvojila je prestižnu nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award 2018, a ove godine u konkurenciji su bile još tri prekrasne dame Kristina Ercegović, Alis Marić i Ivana Matić.Četiri nominirane dame tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te su postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.Pobjednicu je izabrao stručni žiri u kojem su bili prošlogodišnja pobjednica i direktorica te vlasnica Nikkel kozmetike Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica Zambeli brand design studija Anja Zambeli Čolak, direktor Moet&Hennessy tržišta centralne i južne Europe Jadranko Smokrović te direktor Miva galerije vina Vlado Šušak. Tako su upravo oni odlučili da će Hrvatsku na regionalnom natjecanju od 27 zemalja predstavljati dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Natjecanje će se održati u Sloveniji u studenome.

U bajkovitom vrtu Hrvatskog instituta za povijest uzvanici su uživali u Veuve Clicquot Rich šampanjcu, a tijekom same dodjele koja se održala u Zlatnoj dvorani nisu skrivali oduševljenje jedinstvenim prostorom Hrvatskog instituta za povijest.
Nakon službene ceremonije koktel se nastavio uz delicije koje je pripremila Ana Lisak, također jedna od nominiranih dama ranijih godina, a naravno uživalo se u šampanjskim mjehurućima Veuve Clicquot Brut i Rose.