Da bismo se svome zdravlju posvetili kako treba,  holistički pristup je obavezan. A da bismo mogli lako obuhvatiti sve segmenete koje utječu na naše zdravlje, odlučili smo pronaći predmet koji će nam u tome pomoći.

c5afc4b754740f5cd8f0d041c16f7df8_original

Actrek je prvi fitness i wellness gadget s preko 50 opcija koje pokrivaju različite sportove, prehranu, praćenje sna, praćenje nutritivnih vrijednosti, fitness, pametne notifikacije, društvene mreže te posebnu atreck fitness platformu. Ovaj sat razlikuje se po mnogočemu od drugi dosadašnjih popularnih “fitness wearablesa”. Osim već uobičajenih brojanja koraka, kalorija, otkucaja srca i praćenja vašeg generalnog napretka, Actrek će za vas pratiti i respiraciju, tjelesnu temperaturu, potrošnju kisika, vaš san te mnoštvo ostalog potrebnog za brzi napredak, razumijevanje vaših tjelesnih potreba i ugodniji san.bc8f246db67f3ddd9efe32e4ead89cc0_original

Sleep well & feel fresh every day. Budite odmorni i svježi svaki dan jedan je od slogana Actrek kampanje na Kickstarteru. A da bismo zaista bili svježi i odmorni svakoga dana, san je izrazito bitna komponenta kojoj se treba posvetiti jednako kao i ostatku dana. Actrek će, osim vašeg kretanja tokom sna i brojanja otkucaja srca, prepoznati i hrčete li te vas tihim alarmom upozoriti bez da probudi vas ili bilo koga pored vas. Iako ovaj sat nudi zaista mnogo naprednije mogućnosti od svojih prethodnika, možda je baš ovo potonje najbolji razlog da ga nabavite.

Na Kickstarteru se možete predbilježiti za narudžbu ovog, uskoro vrlo popularnog, gadgeta.

adfdd2d4d23c5b849430269c4ee7a190_original