Francuski brend naočala IZIPIZI u rekordnom je roku osvojio mnoge Hrvate te se našao među traženijim brendovima naočala, a to nas ne čudi s obzirom da se radi o cijenom vrlo pristupačnom brendu, kvalitetnim staklima te bogatoj ponudi u kojoj se za svakoga može naći ponešto.

S obzirom da smo i službeno zakoračili u vrijeme kada svi počinjemo razmišljati kako razveseliti svoje najbliže, donosimo prijedlog kul poklona koji će vam olakšati potragu za idealnim darom ovih blagdana.

Za strastvene skijaše IZIPIZI nudi nekoliko Glacier modela naočala. Uz klasični Glacier tu su i modernija verzija Glacier Plus te limitirana kolekcija Glacier Retro inspirirana Pop-Artom u stilu sedamdesetih. Uz odstranjive štitnike od umjetne kože i leće 4. kategorije koje pružaju stopostotnu otpornost na UV zračenje i štite oči od hladnoće i intenzivne svjetlosti, ovi modeli naočala osigurat će bezbrižan boravak na vrhovima planina.

Ako tražite poklon onima koji i nisu neki preveliki ljubitelji zime, nikad nije na odmet darovati naočale prigodne za ljeto. Tu je zato kolekcija Sun Nautic, stvorena za uživanje u vodenim sportovima, surfanju ili odbojci na pijesku. Zahvaljujući zeleno/sivim polarizirajućim lećama boje ostaju prirodne, kontrast prilagođen, a 100% zaštita od sunčanih zraka i UV zračenja jamče odličan provod na vrućem pijesku. Naravno, tu je kolekcija i za najmlađe; Sun Baby&Kids. Imate nekoga kome biste htjeli darovati savršen dar, a tko sate i sate provede ispred računala, na svom smartfonu, tabletu ili pred televizorom? Možda je kolekcija Screen Range rješenje vaše potrage za idealnim poklonom. Naime, radi se o naočalama za ekran koje sprječavaju učinak tzv. plavog svjetla koje tehnika modernog doba isijava, a koje može izazvati glavobolje, bolne oči i nesanicu, a dugoročno čak i trajno oštećenje oka. Dolazi u dva oblika i šest veselih boja pa će svakako biti zanimljiv, a s druge strane i vrlo koristan poklon.

Odaberite pravi model, razveselite dragu osobu i uživajte u blagdanskoj čaroliji oko vas!IZIPIZI možete potražiti u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku, Korčuli i Rovinju. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.