5 jednostavnih pravila kako da high street komadi izgledaju skupocjeno

Kada se suočimo s izborom odjeće iz high street ponude, često želimo komade koji odišu dizajnerskom elegancijom, ali po pristupačnoj cijeni. No, kako postići taj sofisticirani izgled bez da potrošimo cijelu mjesečnu plaću? Nema potrebe za panikom, jer imamo nekoliko trikova u rukavu koji će vam pomoći da vaša high street odjeća izgleda kao da ste upravo izašli s modne piste. Krenimo!

Pravilo broj 1

Provjerite tkaninu. Izbjegavajte bilo što s mješavinom poliestera, i držite se prirodnih materijala poput pamuka, svile, vune i lana. S aspekta dugotrajnosti, ovo će osigurati maksimalnu vrijednost za novac također pod pretpostavkom da  pravilno brinete o odjeći.

Pravilo broj 2

Izbjegavajte trendovske komade koji će brzo izaći iz mode. Umjesto toga, birajte komade koji će trajati iz sezone u sezonu.

Pravilo broj 3

Isprobajte prije nego kupite. Online kupovina je praktična, ali odlazak u fizičku trgovinu je vrjedniji. Vidjeti i osjetiti tkaninu, izradu ili kroj prije nego ih kupite može vam uštedjeti sate u redovima poštanskog ureda ili u povratu odjeće.

Pravilo broj 4

Pripazite na sitnice poput kvalitete gumba na sakou ili oblika pete na cipelama. Često su upravo ti mali detalji ono što čini razliku između jeftinog i skupocjenog izgleda.

Pravilo broj 5

Uzmite veličine iznad vaše standardne. Povećanje veličine brz je i jednostavan način da nešto izgleda skuplje nego što zapravo jest.

I na kraju, ne zaboravite provjeriti premium kolekcije high street brendova i limitirane kolekcije poznatih brendova. Iako su možda malo skuplji, ovi komadi obično su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i imaju sofisticiranije krojeve koji će trajati dugi niz godina.

Dakle, prije nego što potrošite velike svote na dizajnerske komade, isprobajte ove trikove kako biste svojoj high street odjeći dali dozu luksuza bez pražnjenja novčanika.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0