Zapadni dio Zagreba ima odličan Z Advent!

Zakoračili smo u dugo očekivani i najveseliji mjesec u godini, mjesec u kojem se odvija prava božićna čarolija u kojoj možete uživati sve do 09. siječnja 2022. Ove godine, više nego ikad prije, Z centar želi unijeti tople i sretne priče kako biste barem nakratko brige ostavili po strani.

Blagdansko razdoblje nije samo vrijeme darivanja nego i vrijeme kada želimo sa svojim najdražima provesti što kvalitetnije vrijeme i pokazati im koliko su nam važni. Jedno od takvih mjesta u Zagrebu zasigurno je adventski trg Z centra, na zapadu grada. Već izdaleka vide se svjetlucave lampice, a čim zakoračite na otvoreni trg trgovačkog centra omamit će vas blagdanski mirisi domaćih delicija.

Bogatu ponudu pića i hrane možete pronaći na adventskim kućicama po pristupačnim cijenama kako bi u Božiću mogli uživati baš svi. Kućice tijekom tjedna rade od 11 do 22 sata, dok je vikednom radno vrijeme od 10 do 23 sata.

Jedna od omiljenih, zabavnih aktivnosti tijekom zimskih mjeseci je klizanje. Osim na uobičajenim gradskim klizalištima, ove godine novo klizalište na zapadu grada oduševilo je najmlađe, ali i one starije. Pa zašto baš vaše dijete ne bi svoje prve korake na ledu učinilo na klizalištu Z centra.

Osim zimske, idilične atmosfere Z centar pripremio je i dodatni zabavni sadržaj za sve uzraste. Posebno izdvajamo koncert Maje Šuput, 18.12. u 19 sati, koji će razveseliti publiku na otvorenom trgu Z centra. Kako posjetitelji kažu: “Konačno i mi na zapadu grada imamo svoju adventsku čaroliju. Zaista smo oduševljeni odličnim programom i ponudom hrane i pića po povoljnim cijenama. Mi odrasli uživamo subotama na koncertima, a djeca se vesele predstavama svaku nedjelju na toplom food courtu. Najbolje od svega je to što ovdje mogu uživati sve generacije!”

 

Zabava nedjeljom rezervirana je za djecu od 3 godine naviše. Z centar poziva vas 19.12. u 17.30 sati na kazališnu predstavu za djecu “Izgubljena brada Djeda Mraza” u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Predstava je edukativnog karaktera gdje kroz zabavne likove i čarobnu priču učimo djecu da je bit Božića u dobrom duhu i lijepim gestama, a ne samo u materijalnim stvarima. Svaku nedjelju u isto vrijeme odvija se nova predstava, na food courtu Z centra, na 1.katu.

22. prosinca od 16.30 sati Ante Gelo, poznati hrvatski gitarist i kompozitor, obradom popularnih hrvatskih hitova pod nazivom “Vjerujem u anđele” uveličat će adventsku atmosferu. Pozivamo vas da nakon užurbanih priprema kupnje poklona, dođete i opustite se uz prigodni, glazbeni repertoar.

Badnjak 24.12. u Z centru ove godine možete provesti sa svojim prijateljima uz posebnu ponudu samo za taj dan koja će se bazirati na ribljem meniju, dok je popodne uobičajeno rezervirano za druženje s obitelji. Radno vrijeme Z centra bit će skraćeno, do 18 sati, a Ante Gelo će od 16 sati izvoditi “Christmas Edition” kroz svima poznate božićne pjesme.

“Kako bismo djeci i roditeljima omogućili zabavni sadržaj za vrijeme zimskih praznika, najavljujemo da od 27.12. počinju besplatne radionice za djecu u trgovačkom centru Sjever powered by MiniPolis i traju sve do 09. siječnja”, izjavila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z centra. Zahvaljujući MiniPolis radionicama, djeca će se prepustiti svojoj mašti i kreativnosti dok će roditelji obavljati posljednje pripreme za doček Nove godine. Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr na kojima ćete moći pratiti 
program za vrijeme adventa.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0