VODA S KRASTAVCIMA KAO MAGIČNI NAPITAK

Idući put kada osjetite žeđ dovoljno je poslužiti se jednostavnim, a odličnim receptom- pomiješajte vodu sa svježim krastavcima.

Iznenađuje koliko je ovaj jednostavni napitak ukusan, a vjerojatno niste ni znali što sve može učiniti za vaše tijelo. Pronašli smo nekoliko razloga zašto biste ovaj zanimljivi mix trebali uvesti u svoju svakodnevicu.
Hidratira
Voda s krastavcima ima odličan okus i vjerojatno će vas tjerati da pijete češće te ćete samim time zadovoljiti svoje dnevne potrebe za vodom. Imat ćete više energije za sve dnevne aktivnosti ukoliko se držite pravila od dvije litre vode dnevno.
Unosi vitamine i minerale u organizam
Dodavanjem krastavaca u vodu povećat će se dnevne doze vitamina i minerala koje dobivate. Možete se slobodno zaigrati i dodati još voća, a naš prijedlog su limuni, šumsko voće, bosiljak i metvica. Tako ćete povećati dozu vitamina A i C, a s obzirom na to da se radi o napitku, poboljšat će se rad metabolizma i lakše ćete doći do željene linije!
Snizuje krvni tlak
Jako je bitno paziti na krvni tlak kako bi dugoročno izbjegli bolesti poput infarkta, srčanog udara, bolesti bubrega ili gubitka vida.
Smanjuje apetit
Ova zdrava namirnica utažit će želju za hranom. Često jedemo i kad nismo zaista gladni, stoga bi najbolje bilo da u vrijeme kada mislite da ste gladni, a nije vrijeme obroka, popijete čašu vode s krastavcima i kad utažite žeđ razmislite ponovno jede li vam se zaista.
Njeguje kožu
Ne očekujemo da će ovako jednostavan napitak u potpunosti riješiti problem bora ili problematične kože, ali svakako će pomoći u tome. Krastavci sadrže silicij- dioksid tako da je preporučljivo uz pripremu napitka i narezati nekoliko komadića krastavca i pretvarati se da se radi o čipsu. Ima njegujući učinak, ublažava upale i iritacije od akni i zahvaljujući tome može postati i dio vaše uobičajene njege lica.
Detoksicira
Sadrži antioksidante, tako da detoksikacija više ne mora biti nešto što radimo intenzivno jednom godišnje. Budite pročišćeni svaki dan!

p.txt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0