Uz ovu novu fitness narukvicu pratite aktivnosti uma i tijela izravno sa zapešća

U današnjem ubrzanom svijetu u kojem su zahtjevi svakodnevnog života sve veći, briga o zdravlju i vlastitoj dobrobiti postaje imperativ. Upravo u tom kontekstu, tehnološka inovacija poput pametnih satova postaje ključni saveznik u održavanju aktivnog načina života. Galaxy Fit3, uz spoj funkcionalnosti, stila i tehnoloških mogućnosti, predstavlja korak prema zdravijem životu. Svojom sposobnošću praćenja fizičkih aktivnosti, spavanja, i općenito zdravstvenog stanja, ovaj pametni sat postaje neizostavan alat za sve one koji žele aktivno brinuti o svojoj dobrobiti.

Povežite se sa svojim zdravljem

Zahvaljujući inovativnom spoju stila, tehnoloških mogućnosti i funkcionalnosti, najnoviji Galaxy Fit3 pametni sat pruža nevjerojatno iskustvo povezanosti, posebno prilagođeno korisnicima koji vode računa o vlastitom zdravlju i aktivnom načinu života. Jedna od iznimnih prednosti ovog pametnog sata je impresivno trajanje baterije koje doseže do 13 dana s jednim punjenjem. Korisnici se stoga ne moraju brinuti o čestom punjenju baterije i prepustiti dugotrajnoj bateriji na pametnom satu. Za one trenutke kada je hitno potrebno napuniti sat, brzo punjenje u samo 30 minuta omogućuje dopunu do 65 % energije stoga ovaj praktičan aspekt znači manje brige i više posvećenosti održavanju svakodnevne kondicije.

Udoban dizajn za jednostavniji pristup

S Galaxy Fit3 pametnim satom korisnici koji vode aktivan način života mogu doživjeti posebno vizualno iskustvo putem velikog 1,6-inčnog AMOLED zaslona. Prostrani zaslon pruža dovoljno prostora za interakciju, omogućujući brz pristup obavijestima, podacima o vježbanju ili jednostavno uživanje u svakom trenutku. Ovaj pametni sat se uz vrhunsku funkcionalnost ističe elegantnim i laganim dizajnom koji se besprijekorno uklapa u svaku rutinu. S tankim aluminijskim kućištem težine samo 18,5 g, osigurava udobnost tijekom svih aktivnosti, a ocjene 5ATM i IP68 dodatno potvrđuju njegovu izdržljivost, čineći ga spremnim za suočavanje se s kišom ili prašinom, pružajući potpunu slobodu kretanja tijekom svakog treninga ili sportske aktivnosti. S ovim pametnim satom udobnost i funkcionalnost se sjedinjuju kako bi podržali korisnike u posvećenosti zdravom načinu života.

Sveobuhvatno praćenje zdravlja

Pametni sat preuzima ulogu osobnog trenera jer u ponudi ima više od 100 različitih treninga koje je moguće pratiti i biti u formi. Bez obzira je li korisnik u procesu trčanja, tjelovježbe, veslanja ili plivanja, Galaxy Fit3 pametni sat automatski prepoznaje i prati treninge, čak i ako korisnik slučajno zaboravi pritisnuti Start. Integrirajući se s aplikacijom Samsung Health, pametni sat pruža sveobuhvatan pregled korisnikovih performansi, zdravstvenog napretka i obrasca spavanja. Dostupan je i personalizirani Sleep Coaching koji pruža relevantne uvide u dublje razumijevanje obrazaca spavanja i potiče na zdravije navike te postaje partner u praćenju zdravog sna i svakodnevnih aktivnosti. Uređaj prati obrasce spavanja korisnika, otkriva fazu sna, analizira hrkanje i mjeri razinu kisika u krvi, pružajući potrebne uvide za kvalitetan san.

Sigurnost na zapešću

Značajka Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive čini pametni sat još pouzdanijim partnerom za korisnike koji cijene sigurnost. U slučaju pada korisnika, uređaj automatski detektira situaciju i pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pružio brzu i učinkovitu medicinsku pomoć. Dodatno, korisnici mogu aktivirati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta u izvanrednim situacijama, čime se osigurava trenutna pomoć. Osim impresivnih značajki za sigurnost, omogućuje upravljanje pametnim telefonom direktno sa zapešća – snimanje fotografija, puštanje glazbe i provjeravanje obavijesti sinkronizirano s Galaxy pametnim telefonom.

Galaxy Fit3 također omogućuje personalizaciju do najmanjeg detalja – sa više od 100 brojčanika s raznim značajkama, omogućuje korisnicima da pronađu savršeni izgled. No, postoji i opcija kreiranja vlastitog brojčanika koristeći omiljene fotografije iz galerije. Osim toga, korisnik može kombinirati i prilagoditi narukvicu prema vlastitom stilu i dnevnim aktivnostima uz pomoć pritiska jednog gumba.

Kako bi korisnici iskoristili puni potencijal pametnog sata, potrebno je registrirati se putem Samsung računa, a svi zdravstveni podaci sigurno će se prebaciti i pohraniti u Samsung Cloud koji je povezan s računom. Na taj način pruža se mogućnost brzog pristupa i potpune kontrole nad informacijama, a Galaxy Fit3 pametni sat postaje saveznik u postizanju napretka i aktivnog načina života, uz uživanje u potpunom iskustvu pametnog fitness praćenja.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0