Trudnica čiji stil volimo: Viky Rader

U sklopu rubrike Moms Club volimo otkrivati trudnice čiji nas stil osvaja. Kao ranije primjere pisali smo o Francuskom modelu i poduzetnici Gabrielle Caunesil i švedskoj influencerici Feliciji Akerstrom. Ovog puta tom smo nizu pridružili i Viky Rader, trudnicu koja očekuje svoje četvrto dijete i nedvojbeno je da svakodnevnim fotografijama koje dijeli na Instagramu, osvaja svojim nepogrješivim stilom!

Viky Rader jedna je od onih žena u čijim modnim kombinacija pronalazimo pregršt inspiracije. Uvijek odjevena u svevremenske komade koji odišu old luxury stilom, ova Ukrajinska s adresom u Münchenu već se godinama smatra jednom od najbolje odjevenih influencerica. Prije nekoliko je godina također pokrenula i svoj modni brend, Viky Rader Studio, kojeg predstavlja kao brend koji promiče “sporu modu”.

Kroz kreativni proces, Rader izrađuje idealne komade za stvaranje capsule garderobe, odnosno one komade koje ćete odijevati godinama, pa čak i prenositi ih generacijama. Na samom je početku ove godine s pratiteljima podijelila sretnu vijest kako nakon dva dječaka i jedne djevojčice, očekuje četvrto dijete. Nije dugo trebalo da fantastičnim kombinacijama otkrije još jedan trudnički stil koji volimo!

Rader, kao i prije trudnoće, najviše uživa u minimalističkim krojevima i svevremenskim bojama; omiljena kombinacija joj je zasigurno dugi kaput u kombinaciji s pletivom i udobnijim hlačama, poput traperica ili pak, donjeg dijela trenirke koji ona uspijeva učiniti profinjenijim. Kako i sama kaže ispod jedne od fotografija na društvenim mrežama, uživa i u posuđivanju traperica od supruga, s obzirom na to da se već nalazi u visokom stupnju trudnoće te prisvaja velike krojeve. No, ono zbog čega nas je ponajviše osvojila svojim trudničkim stilom je zasigurno činjenica kako na savršen način prikazuje da predimenzionirani krojevi mogu izgledati iznimno ženstveno i profinjeno.

S obzirom na to da joj je ovo već četvrta trudnoća, nedvojbeno je da je ova influencerica i poduzetnica već naučila u čemu se najbolje osjeća i što joj najbolje odgovara tijekom trudnoće, a nama je definitivno poslužila kao inspiracija! U nastavku teksta izdvojili smo još neke omiljene kombinacije Viky Rader!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@vikyrader)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0