Trudnica čiji stil volimo: Felicia Akerstrom

Tijekom trudničkih dana buduće mame nerijetko kao izazov imaju odabir modnih komada koje će moći nositi tijekom trudnoće. Naravno, udobnost i jednostavnost u fokusu su svake trudnice i mnoge žene se vode time da tijekom trudničkih dana ne mijenjaju pretjerano svoj osobni stil. Kombinirajući komade koje već od ranije imaju u svojoj garderobi, ali nadopunjujući ih i s novim, predimenzioniranim komadima koji će odgovarati tijekom svih tjedana trudnoće, buduće majke komfor uvijek stavljaju u prvi plan. A da je to moguće postići uz komade koji izgledaju chic i elegantno, pisali smo u tekstu o Gabrielle Caunesil, a protagonistica ove priče je buduća mama Felicia Akerstrom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

Akerstrom je blogerica, influencerica i kreatorica sadržaja koju na Instagramu prati 640 tisuća pratitelja. Svoje društvene kanale poput Instagrama i bloga opisuje kao vizualni dnevnik stila i putovanja. Njezin je stil minimalistički i istovremeno chic i u njemu uživa u kombiniranju dizajnerskih komada s onima pristupačnijih brendova. Akerstrom je rođena je u Stockholmu, što je vidljivo u njezinom pristupu estetici koji je prožet skandinavskim stilom i bojama koje obožavaju Skandinavke.

Akerstrom uživa u svakodnevnom dijeljenju svojih outfita s obožavateljima koji su uvijek izrazito ženstveni i sadrže neke od najtraženijih komada današnjice. No, njezin stil nije trendovski, već uvijek odabire svevremenske i minimalističke komade. Influencerica voli nenametljive boje, ravne krojeve i komade koji su izrazito kvalitetni te nosivi u raznim prilikama. A takav je stil zadržala i tijekom trenutačnih trudničkih dana.

Ova Skandinavka tijekom trudnoće doista nije previše mijenjala svoj zaštitni look. Ostala je uživati u klasičnim komadima, što tijekom zimskih mjeseci predstavljaju dugi kaputi, hlače ravnog kroja, pletene haljine i veste – komadi koji su istovremeno udobni i elegantni. U dnevnim varijantama najviše odabire komade koji su pomalo predimenzionirani, kombinirajući ih uz popularne Samba tenisice brenda adidas Originals ili klasične mokasinke, dok se za večernje prilike odlučuje na pletene haljine pripijene uz tijekom uz niske slingback cipele s malom potpeticom ili klasične balerinke brenda Chanel. 

Akerstrom je dokazala kako na savršen način prilagoditi svoj stil u trudničkim danima. U njezinom je slučaju nedvojbeno da je zadržala svoju izrazito vitku liniju što joj olakšava pronalazak novih chic komada koje može kombinirati uz već one postojeće iz svoje garderobe. No, jasno je i da je odabrala komade u kojima će uživati i tijekom budućih majčinskih dana!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@fakerstrom)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0