Trudnica čiji stil volimo: Gabrielle Caunesil

Odabir idealnih modnim kombinacija tijekom trudnoće ponekad može biti zahtjevan. Udobnost i jednostavnost su uvijek u prvom planu i svaka se trudnica vodi time da tijekom trudnoće ne mijenja pretjerano svoj osobni stil. Uz komade koje od ranije imaju u garderobi, ali i one nove koje kupuju s napretkom trudnoće, ponekad je izazovno iz dana u dan transformirati svakodnevne odjevne kombinacije u trudnički stil. Komfor bi uvijek trebao biti prioritet, a to je moguće postići i uz komade koji izgledaju chic, što dokazuje i buduća mama iz ove priče – Gabrielle Caunesil.

Gabrielle Caunesil žena je čiji stil pratimo već dugi niz godina. Od početaka kad je radila kao uspješna manekenka diljem svjetskih metropola, uvijek nas je osvajala jednostavnim lookovima koji su na njoj izgledali toliko dobro. Dobar par Levi’s traperica, visokokvalitetni pulover i Chanel balerinke bili su njezin zaštitni znak i uniforma u kojoj je provodila dane. Na to bi nadodala dugačak kaput od vune i kašira, torbicu i statement naočale velikih okvira. Unatoč tome što se njezini lookovi nisu previše izdvajali jedan od drugoga, s vremenom nam je postala velika inspiracija kad se radi o svakodnevnom odijevanju. Danas ova influencerica čeka drugo dijete, a mi uživamo u fotografijama njezine skladne obitelji koja rijetko pogriješi s odabirom outfita.

Trudnica često na Instagram profilu voli dijeliti modne kombinacije, dok je njezin TikTok rezerviran za videe u kojima nerijetko progovara o problemima tijekom trudnoće. Njezini modni odabiri ipak zauzimaju glavno mjesto komunikacije na društvenim mrežama, a tome pogoduje i činjenica da je prije četiri godine lansirala vlastiti modni brend pod nazivom La Semaine. Brend s uredima u Francuskoj i Italiji, prepoznat je na tržištu kao idealna garderoba za žene koje uživaju u ženstvenosti klasičnog francuskog stila.

Ova Francuskinja s milanskom adresom tijekom trudnoće nije previše mijenjala svoj look – možda je odgovor u njezinoj vitkoj liniji koja se u trudnoći i nije toliko promijenila. Caunesil u prvoj, ali i drugoj trudnoći najviše ostaje uživati u klasičnim komadima, što tijekom zimskih mjeseci predstavljaju dugi kaputi, kožnate hlače širokog kroja, pletene haljine, veste i dolčevite koje istovremeno izgledaju udobno i elegantno. Nerijetko se odluči i na nešto hrabrije lookove koje je u trudnoći popularizirala slavna Rihanna – poput onih kombinacija u kojima je trbuh otkriven. Ipak, najviše nas je inspirirala svakodnevnim lookovima u kojima ova Parižanka izgleda jako chic.

Odlučili smo u aktualnim kolekcijama high street brendova pronaći komade kojima bi trudnice mogle postići njezin trudnički stil – radi se o svevremenskim komadima koje ćete uživati nositi i nakon trudnoće. Kasnije u oversized varijatni, no dobra je vijest što je takav look trenutačno jako poželjan u modnom svijetu!

Haljina H&M
Vesta i kožnate hlače H&M
Vesta i traperice H&M
Haljina H&M
Jakna Mango
Kaput Mango
Kaput Mango
Kaput Mango
Sako Mango
Haljina Zara
Haljina Zara
Hlače Zara
Jakna Zara
Kaput Zara
Baloner Mango
Kožnate hlače Mango
Pidžama Mango
Komplet Mango
Pulover Mango
Pletena suknja Mango
Traperice Mango
Pulover COS
Ogrtač COS
Kaput COS
Haljina COS
Odijelo COS
Pulover COS

 

Haljina COS
Dolčevita Arket
Hlače od baršuna Arket
Košulja od baršuna Arket
Vesta Arket

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@gabriellecaunesil), Zara, H&M, Mango, COS, Arket

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0