Trudnica čiji stil volimo: Emilie Lindmark

U sklopu Moms Club rubrike volimo otkrivati stylish trudnice čiji nas stil oduševljava. Najčešće se radi o influencericama i ženama koje pratimo te onima koje su tijekom trudnoće prilagodile trudničko odijevanje svojem, već ranije stylish pristupu. Nakon što smo istražili kako to izgleda trudnički stil omiljenih dama poput Gabrielle Caunesil, Viky Rader i Felicije Akerstrom, protagonistica ovog teksta je Emilie Lindmark, jedna od nama omiljenih influencerica kad je u pitanju klasičan stil.

@emitaz

Lindmark je poduzetnica i buduća majka koju na Instagramu prati gotovo dva milijuna pratitelja. Svakodnevno dijeli svoje modne odabire i iza sebe ima mnoge obožavatelje koji vole njezin klasičan i svevremenski pristup stilu. Šveđanka, koja je poznatija kao @emitaz, stoji na čelu vlastitog modnog brenda Le Capsole. Radi se o brendu koji na savršen način odražava njezin pristup odijevanju – ženstveni komadi zauzimaju glavno mjesto, koji su istovremeno udobni i izrađeni u monokromatskim bojama.

Upravo je takav i njezin stil te ne čudi da ima milijunsku listu pratitelja s obzirom na to da na jedinstven način pristupa kombiniranju klasičnih odjevnih komada. Dok u svakodnevnim prilikama, najčešće bira traperice, pletivo, tenisice i elegantne jakne i kapute, tijekom večernjih prilika uvijek odabire izrazito svečane odabire. Nikad ne nosi uzorke, već je najčešće viđamo u crnoj, sivoj, bež, bijeloj i tamnoplavoj nijansi koje uvijek povezuje na izrazito chic način.

S obzirom na to da se trenutačno nalazi na samom kraju svojih trudničkih dana, na njezinom smo Instagram profilu pronašli brojne fotografije trudničkih outfita. Njezin se stil proteklih mjeseci nije znatno mijenjao (kao uostalom i kod drugih trudnica o kojima smo pisali). Lindmark je zadržala svoj klasičan stil, a pri tome, naravno, najčešće nosi udobne komade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Sudeći prema fotografijama, omiljen dnevni look su joj zasigurno traperice u kombinaciji s kardiganima ili vestama, dok tijekom večernjih prilika odabire pletene haljine koja izgledaju jako elegantno. Nedvojbeno je da se radi o još jednoj u nizu trudnica koja nam služi kao inspiracija onoga kako izgledati chic u trudnoći!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@emitaz)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0