Tražite minimalističke stolce za stan? Zavirite u ponudu danskog brenda Frama…

Da su Danci stručnjaci kad je u pitanju produkt dizajn potvrđuje i nova kolekcija multidisciplinarnog brenda Frama koja nas je oduševila jednostavnošću. Predstavili su novu kolekciju stolaca izrađenih od drveta baltičke breze – 01, chair 01 i easy lounge 01, čiji je dizajn inspiriran izgledom niskih stolaca nordijskih crkvi.

Dizajn Frama kolekcije stolaca 01 inspirirana je stolcima kojima su se opremale nordijske crkve na pragu 20. stoljeća. Stolac, s obzirom na svoj dizajn i dimenzije, se može koristiti kao pomoćni stolić ili noćni ormarić. Izrađen je od drveta baltičke breze vrhunske kvalitete koje zahvaljujući svojoj teksturi i boji suptilno nadopunjuje čistoću i jednostavnost dizajna. Kao izraz poštovanja prema tradicionalnim metodama izrade – spojevi su namjerno ostavljeni vidljivi.

Frama Chair 01 čest je izbor pri opremanju restorana ili kafića

Definirana baznom geometrijskom siluetom i nizom oštrih linearnih ravnina Frama chair 01 oličenje je jednostavnog dizajna. Stolac je dizajniran po uzoru na arhetipsku konstrukciju saonica što ga čini izdržljivim i jednostavnim. Ovaj stolac je čest odabir pri opremanju restorana ili kafića. Razlog tomu leži u dvije prednosti: zahvaljujući toploj boji i prirodno prošaranom drvetu breze od kojeg je izrađen, stolac se izgledom uklapa u sva okruženja i prostore. Također, stolac se može slagati jedan na drugi što ga čini idealnim za skladištenje jer ne zauzima puno prostora. Frama chair 01 originalno je dizajniran za uređenje mediteranskog restorana Yaffa u Kopenhagenu.

Frama Chair 01
Easy lounge stolac 01 privlačan komad funkcionalnog namještaja

Topao i privlačan komad funkcionalnog namještaja izgledom oduševljava jer je u isto vrijeme jednostavan i složen. EASY lounge 01 stolac osmišljen je da bude udoban za tijelo dok osobi koja sjeda u nju daje osjećaj zaštite i utočišta od vrtloga svakodnevice. Zahvaljujući trenutku mira i odmaka postiže se ravnoteža čime je čovjek osnažen za nove životne izazove.

Easy Lounge stolac

Prirodni materijali, jednostavna geometrija i bezvremenski dizajn vrijednosti su po kojima je jedan od najpoznatijih skandinavskih dizajnerskih brendova Frama poznat u svijetu. Smješten u impresivnoj i zaštićenoj povijesnoj zgradi St. Pauls Apotek (1878.) u Kopenhagenu Frama studio ljubitelje dizajna oduševljava različitim kolekcijama: od namještaja, rasvjete, knjiga do ručno rađenog keramičkog posuđa, kozmetike i arhitekture interijera.

Ako trenutačno uređujete stan i tražite jednostavne blagovaonske stolce, komade multidisciplinarnog brenda Frama i sve njegove kolekcije možete pronaći i vidjeti ekskluzivno u zagrebačkoj concept trgovini Selectedd u Ratkajevom prolazu 10, kao i u njihovom webshopu.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0