@yslbeauty

Tekuće pudere mijenjamo obojenim kremama! Donosimo 10 fantastičnih opcija…

S dolaskom toplijeg vremena javlja se potreba za promjenom tekuće podloge koje koristimo. Podizanje temperature zahtijeva laganije formule pa obojene kreme (ili, pak CC i BB kreme) postaju must have u kozmetičkoj torbici. Iako im je tekstura više vodenasta i rjeđa za razliku od tekućih pudera, formule su obogaćene s dovoljno pigmenata da sakriju sitne nepravilnosti na licu i da stave “filter” preko kože.

Pomoću obojenih krema možete kreirati blagi makeup look u kojem će besprijekorna koža imati glavnu ulogu, a nećete izgledati kao da nosite masku preko lica. Iako oni s masnom kožom mogu biti sumnjičavi prema ovom tipu podloge, uz upotrebu primera i pudera u prahu, otklonit će neželjeni sjaj s lica. Obojene kreme tako mogu koristiti svi, neovisno o tipu kože, a ako imate neke nepravilnosti koje žele sakriti, korektor će odraditi svoje.

Visažist Hung Vanngo je koristili Westman Atelier Skin Tint na manekenki Lily Aldridge za Vanity Fair party

A uz sve, osim što će djelovati u službi makeupa, obojene kreme će i njegovati kožu. Proizvodi poput Armani Beauty Neo Nude i Yves Saint Laurent Nu Bare Look Tint obogaćeni su hijaluronskom kiselinom koja ima anti-age djelovanje. Isto tako, skin tint s potpisom clean beauty brenda Ilia, uz hijaluronsku kiselinu sadrži i skvalan i niacinamid, zaslužne za mladenački izgled kože, dok je formula Westman Atelier proizvoda obogaćena skvalanom i biljnim kompleksima koji zaglađuju teksturu kože i daju joj sjaj. U nastavku otkrijte 10 obojenih krema odličnih za proljeće!

Fenty Eaze Drop Blurring Skin Tint
Westman Atelier Skin Tint Vital Skincare Complexion Drops (Lab)
Armani Beauty Neo Nude
Rose Inc Skin Enhancing Duo- Luminous Skin Tint Serum
Lancôme Skin Feels Good
Yves Saint Laurent Nu Bare Look Tint Hydrating Skin Tint
ILIA Super Serum Skin Tint (Lab)
La Mer The Radiant Skin Tint
Summer Fridays Sheer Skin Tint
It Cosmetics Your Sking But Better CC+

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Westman Atelier, Lab, Fenty Beauty, Cult Beauty

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0