Što pokloniti hedonistu ili onome kome jako nedostaju izlasci po barovima? Evo ideja!

Dućan kofer. u centru grada jedna je od omiljenih zagrebačkih destinacija za obavljanje božićnog shoppinga pred kojim se redovito, u prosincu, nalaze redovi. Bez obzira na to što to ove godine nije tako, blagdansko veselje i darivanje nisu otkazani, niti ograničeni i, ne, za to vam ne treba propusnica. Na policama ovog dućana, koji se nalazi i u Horvaćanskoj te u pop up verzijama u City Centeru one East te Arena Centru, ali i online, mogu se pronaći premium ginovi, aromatizirani tonici, začini te originalne mješavine za čaj te brojni dodaci koji su vam potrebni za konzumaciju koktela.

Upravo je online kupovina najlakši način za obradovati one od kojih ste razdvojeni, a kofer. je odabir darova doveo na novu razinu. Ne samo da je većina poklon paketa, među kojima je i popularni kofer. gin box, zapakirana u kutije koje krasi omot s božićnim motivima, već uz svaku kupnju možete dodati i originalnu čestitku. Za ilustracije na kofer. čestitkama zaslužne su mlade nade hrvatske umjetnosti s Akademije likovnih umjetnosti, a kofer. tim u njih piše poruku koju želite.

Kako biste se osigurali da će vaša pošiljka stići na vrijeme, preporučujemo da narudžbu ostvarite do 21. prosinca, a kofer. paketi odnedavno ne samo da putuju po cijeloj Hrvatskoj, nego i Europskoj Uniji jer je webshop preveden na engleski, njemački i slovenski.

U kofer. ponudi, osim ranije spomenutih poklona s premium ginom, tonicom i začinima, nalaze se i čajevi, keramičke šalice, mirisne svijeće ručno rađene od sojinog voska, rokovnici, posteri i još pregršt toga… Kako bismo vam olakšali blagdanski shopping i navigiranje kroz našu ponudu, složili smo malo drugačiji vodič za kupnju poklona.

ZA ONE KOJI OBOŽAVAJU BITI DOMA

Svi imamo onu jednu kolegicu ili prijateljicu koja je, ispod glasa, izjavila da joj odgovara ovaj lockdown jer obožava biti doma. Jednostavno, ona uživa biti ušuškana pod dekicom, gledati božićne filmove i razgovarati s biljkama, a kako biste joj poboljšali cozy atmosferu kod kuće predlažemo da joj poklonite jednu od kofer. mirisnih svijeća. Uz one s mirisom gin tonica koje se kriju u recikliranim bocama Hendrick’s gina, postoje i one u limenkama obogaćene različitim aromama, duhovitim natpisima i ilustracijama. Zidove joj možete ukrasiti posterom “Ginfluencer” kojeg smo kreirali u suradnji s hrvatskim brendom Beside. U cijeloj ovoj slici još jedino nedostaje vrući čaj i keramička šalica, a i to ćete pronaći na kofer. policama.

ZA ONE KOJI ŽELE ISKUSTVO BARA KOD KUĆE

 Sve znamo, jedino su okupljanja u manjem broju dopuštena, tako da planirane tulume za Badnjak i Staru godinu moramo otkazati. Ali, barem možemo prednost dati kvaliteti umjesto kvantiteti. Zašto se ne biste za svojim ukućanima, za predloženi budžet, razveselili toliko dobro opremljenim kofer. gin boxem da ćete imati dojam da se nalazite u najboljem svjetskom baru? Izbora je pregršt, a gotovo se u svakoj poklon kutiji nalazi boca premium gina, pa i onih hrvatske proizvodnje, tonic, začini koji komplementiraju aromama ostalih proizvoda te slamke.

ZA ONE KOJI MISLE DA ĆE U PONOĆ 31.12. SVE BITI GOTOVO

Ako smo nešto naučili u ovoj godini, to je da ništa ne ide po planu. Ali i da je to okej. No, svi oko sebe imamo kraljeve i kraljice organizacije, koji od planova jednostavno – ne odustaju. Za njih smo pripremili kofer. rokovnike u koje baš sve mogu upisati, kao i svoje ideje te u suradnji s brendom Printly i set rokovnika i stolnih planera da bi im 2021. bila što bolje organizirana.

ZA ONE KOJIMA JE NAJTEŽE KUPITI POKLON (ZA MUŠKARCE)

Potraga za idealnim poklonom za muškarca ponekad je zaista zahtjevna, a mi smatramo da smo osmislili idealan dar za one koji su se ove godine odlučili okušati u kuhanju vlastitog vina ili gina, kad ga već ne mogu piti na kućicama. U kofer. ponudi nalazi se staklena kutija sa začinima, u kojoj se nalazi čak 6 vrsta dehidrata i začina koji se međusobno mogu kombinirati i stvarati jedinstvene okuse, a osmislili smo i poseban “Mulled Wine” začin kako biste sve mogli odvesti na višu razinu. I natjecanje tko radi najbolje kuhano vino ili gin može početi!

ZA HEDONISTE I ONE KOJI IMAJU SVE

Onima koji imaju sve teško je nešto kupiti, ali ih se nikako ne smije zaboraviti prilikom darivanja. Takvima je, baš kao i hedonistima koji beskrajno uživaju u životu, najbolje priuštiti neko iskustvo. Zato smo u suradnji s pastry cheficom Ivanom Čuljak, koja stoji iza brenda Neka Jedu kolače, osmislili posebne pakete u kojima se, uz njezinu tortu, nalaze i naši gin boxevi te čestitka. Ma može li bolje od uživanja u slatkom desertu i jednako slasnom gin tonicu?

Svi su ovi proizvodi dostupni za kupnju putem online shopa www.kofer.hr te u dućanima na adresama Gundulićeva 13, Horvaćanska 3 te u City Centeru one East i Arena Centru.

Čitav asortiman, koji krije bogatu ponudu poklon paketa te premium ginova, čajeva i začina možete pogledati na službenoj stranici brenda ili na Facebook Pageu te Instagram profilu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0