Jeanette Madsen

Što odjenuti tijekom toplih jesenskih dana? Pronašli smo inspiraciju kod najbolje odjevenih influencerica

Odijevanje ovih dana zna biti pravi izazov! Na trenutke se izmjenjuju prava, kišna jesen i bablje ljeto, što je komplikacija kada ste “u pogonu” od jutra do mraka. Da ćete u svim trenucima dana biti odjeveni sukladno vremenskih prigodama tog trenutka, ne možemo vam garantirati ovog tjedna, no ono što možemo je skratiti vam vrijeme provedeno pred ormarom ujutro.

Ključ odijevanja tijekom toplih jesenskih dana je u slojevitosti, a to znaju neke od najbolje odjevenih svjetskih i hrvatskih influencerica koje su nam pružile pravu inspiraciju za odijevanje. S obzirom na temperature koje su više od prosjeka, još uvijek pojedine komade ljetne garderobe može uklopiti u jesenske outfite, a i otkriti malo kože u sklopu modnih kombinacija za početak listopada.

Tamara Kalinić

Upravo je to učinila Tamara Kalinić, koja je hlače na crtu i kaput od kašmira – istinske jesenske komade, isfurala uz pleteni top brenda Khaite. Pleteni komplet nalik onom kakav je kreirao Khaite postoji i u Zara opciji, a već smo vam pisali o tome kako ga možete iskombinirati na brojne načine. Sličnim se trikom poslužila i Lidija Lešić, koja je preko topa nehajno prebacila pulover.

Anine Bing

Popularan model iz ljetne sezone – top u stilu bijele potkošulje, u jesenski outfit uvrstile su Anine Bing, Caroline Daur, Ivana Pirizović i Elena Dizdar, kombinirajući ga s oversized balonerom, kaputom ili sakoom, kako bi bilo prikladan za nošenje i tijekom aktualne sezone.

Elsa Hosk

Za toplijih (i sunčanih) jesenskih dana, vaš omiljeni pleteni pulover može poslužiti umjesto jakne ili balonera. Tako ga nose Jeanette Madsen i Elsa Hosk, koje su se obje pojavile u veoma sličnim outfitima. Svoje pletivo u neutralnoj nijansi iskombinirale su uz široke hlače – Madsen uz traperice kakve će biti popularne ove sezone (tako je pulover isfurala i Matilda Djerf, s dodatkom kariranog sakoa), a Hosk s hlačama iz vlastite modne linije te zelenim torbicama za dašak boje.

Pamela Badžek

One koje su već nabavile it komade jeseni – bomber jakne i kaubojske čizme, nisu ih se libile isfurati već i prije dolaska jeseni. Skandinavska modna ikona Emili Sindlev je bombericu iskombinirala uz široke hlače i robusne tenisice za sportski look, dok su se Lada Mitrašinović i Pamela Badžek fokusirale na obuću i svoje outfite u neutralnim nijansama oplemenile cool kaubojakama.

Izabel Kovačić

Među hit modelima sezone nalaze se i kožnate jakne u motociklističkom stilu, a to dobro znaju modne insajderice Izabel Kovačić i Tiffany Hsu. Kovačić je klasičan crni, predimenzionirani model iskombinirala s crnom uskom haljinom i Converse tenisicama, dok je Hsu servirala pomalo edgy look u kombinaciji s cargo hlačama. Koža je u jesen dobro došla u svim mogućim varijantama pa su Skandinavke Josefine Hanning Jensen i Pernille Teisbaek pokazale outfite s kožnatim sakoom, suknjom i čizmama preko koljena koje kao da su zamjena za hlače.

Viktoria Rader

Suprotno svim trendovima Viktoria Rader, Felicia Wedin i Felicia Akerstorm ostale su vjerne jaknama od tvida u stilu Chanela i to u kombinaciji s hlačama ili trapericama širokih nogavica. U nastavku pronađite još inspiracije za odijevanje tijekom toplijih jesenskih dana.

Caroline Daur
Ivana Pirizović
Felicia Akerstorm
Lada Mitrašinović
Josefine Haaning Jensen
Matilda Djerf
Mirjam Flatau
Andriana Bamigbola
Elena Dizdar
Lidija Lešić
Tiffany Hsu
Emili Sindlev
Xenia Adonts
Leonie Hanne
Anouk Yve
Darja Barannik
Pernille Teisabek
Alex Riviere
Felicia Wedin

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0